Politiebericht ~ Man vermoordt echtgenote en daarna zichzelf te Geyersvlijt Paramaribo

moord Paramaribo

Paramaribo ~ De politie van het ressort Geyersvlijt Paramaribo kreeg in de avond van donderdag 8 november de melding dat een vrouw door haar man moet zijn vermoord aan de Grietjebiestraat.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

De wetsdienaren deden de plek aan voor onderzoek en constateerden dat het vermoedelijk om een geval van moord-zelfmoord gaat. Man en een vrouw zijn dood in de woning te Paramaribo aangetroffen.

De vrouw, de 39-jarige Irena Dos Santos Santoya da Conceicao die op een sofa in de woonkamer lag, vertoonde een schotverwonding in haar borststreek. De 57-jarige Raimundo Chaves Santos lag eveneens met een

[quads id=1]

39-jarige Irena

moord Paramaribo

schotverwonding op de vloer in de keuken. Naast hem is er een enkelloops jachtgeweer van het merk Baikal, kaliber 12 aangetroffen.

Man en vrouw woonden op het adres samen met een 12 jarige – en 4 jarige jongen. Het 4-jarig kind was ten tijde van het geval in diepe rust. Volgens verklaring van de 12-jarige jongen hoorde hij een schot afgaan in de woonkamer.

[quads id=1]

Stiefvader

Zijn stiefvader Raimundo liep naar hem toe en onder bedreiging met het jachtgeweer droeg hij zijn stiefzoon op de woning te verlaten. De jongen gaf verder aan dat hij nauwelijks uit de woning was toen hij nog een schot hoorde afgaan.

Een ingeschakelde arts stelde de dood van man en vrouw vast. Het motief moet in de relationele sfeer liggen. Beide ontzielde lichamen zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.