Politiebericht ~ 2 buitenlanders overleden in het verkeer in Suriname (extra informatie)

verkeer Suriname

Suriname ~ “Update” twee buitenlanders omgekomen in het verkeer te Saramacca te Suriname. Uit het politie onderzoek met betrekking tot de dodelijke botsing gistermiddag, donderdag 8 november, op de Coppenameweg in het district Saramacca, is het volgende naar voren gekomen:

[quads id=1]

Politie Suriname

De Guyanese personenautobestuurder Patrick Toelsi reed, samen met de heer Frank Manning, over de Coppenameweg komende vanuit de richting Boskamp en gaande naar de richting van Paramaribo; terwijl de vrachtwagen bestuurder vanuit tegenovergestelde richting kwam aangereden.

[quads id=1]

2 buitenlanders

Ter hoogte van kilometer 69 kwam Toelsi met zijn voertuig op de rijhelft van de vrachtwagen terecht toen hij een bocht naar rechts beschreef. Het gevolg was een nagenoeg frontale botsing tussen deze twee voertuigen. Na de botsing kwamen beide voertuigen in een langs de weg lopende goot terecht. Voordat de vrachtwagen in de goot terecht kwam ramde het een elektriciteitsmast.

Frontale botsing

[quads id=1]

Patrick, Toelsi en de mede inzittende Frank, Manning zijn ter plaatse overleden; terwijl de vrachtwagenbestuurder met de schrik is vrijgekomen. De vrachtwagenbestuurder is in het bezit van een geldig rijbewijs uit Suriname. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de ontzielde lichamen voor sectie door de politie in beslag genomen.

Met de dood van deze twee mannen is de verkeersbarometer gestegen naar 66.

Foto;s van Lorenzo en kps
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.