Politiebericht – 18 maanden oude baby Summer overleden te Paramaribo

baby Paramaribo Suriname

Paramaribo ~ Baby overleden; geen sprake van misdrijf. De politie van het ressort Latour kreeg op dinsdag 6 november de melding dat kort voor twaalf uur in de morgen de 18-maanden oude Jair Summer levenloos bij de RGD polikliniek van Latour was binnengebracht.

[quads id=1]

Baby uit Parmaribo

De moeder van het kindje had hem tegen zeven uur s’ morgens naar een oppashuis gebracht. Volgens verklaring van een oppasmoeder was Jair te bed gelegd nadat hij gevoed was. Dat was ook het geval met de andere kinderen.
Iets na tien uur werden de kinderen, zoals gewoonlijk, gewekt om te spelen. Jair leek verkouden te zijn.

[quads id=1]

Hij leek verkouden

Dat was aanleiding om extra op hem te letten. Op een gegeven moment begon hij te rochelen. Jair werd toen naar de RGD poli gebracht, alwaar geconstateerd werd dat hij overleden was. Zijn ontzielde lichaam werd door de politie voor obductie in beslag was genomen.

[quads id=1]

Geen misdrijf

Vanmorgen, donderdag 8 november, heeft een gerechtelijke lijkschouwing plaatsgevonden. Daarbij is vast komen te staan dat Jair niet ten gevolge van een misdrijf overleden is.
Bron: KPS</a
**
U kunt op onze
Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.