Model Vincent C. ‘slaapt’ met 20-jarige en stuurt een video naar vrienden ~ Paramaribo

zusje Suriname

Paramaribo ~ Model gestraft voor verspreiden intieme beelden. Vincent C. uit Paramaribo is veroordeeld tot een straf van zes maanden waarvan twee voorwaardelijk onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht.

[quads id=1]

Model uit Paramaribo

De 29-jarige man heeft pornografische beelden van een twintigjarige bedpartner verspreid via social media. Kantonrechter Marie Mettendaf vond de aanklacht wettig en overtuigend bewezen.

[quads id=1]

Aangifte gedaan

De twintigjarige bedpartner had aangifte gedaan tegen hem voor schennis van de eerbaarheid en intimiteit. Vincent C. die een model is, werd vervolgens aangehouden. De aangever had verklaard dat Vincent C. de liefde met hem had bedreven. Wat hij niet wist, was dat Vincent C. die intieme handelingen met zijn zaktelefoon had vastgelegd.

Opname gemaakt

[quads id=1]

Die beelden stuurde Vincent C. naar vrienden. Nadat de aangever dat vernam, heeft hij aangifte gedaan tegen zijn ‘liefdespartner’. Vincent C. heeft op de zitting vandaag zijn vonnis aangehoord.

Geschreven door Wanita Ramnath
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.