Politiebericht – Kindje thuis doodgeboren. Vroedvrouw was niet te bereiken ~ Suriname

Baby Paramaribo

Suriname ~ Baby doodgeboren; doodsoorzaak nog niet bekend. Het ontzielde lichaampje van een pas geboren baby is door het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie.

[quads id=1]

Baby Suriname

Donderdag, kort voor middernacht, kreeg de politie van Houttuin te Paramaribo een bericht dat een vrouw thuis was bevallen, waarbij het kind dood zou zijn geboren.

De wetsdienaren en een ingeschakelde arts begaven zich naar het adres. De 35-jarige moeder werd aangetroffen en het voldragen kind vertoonde geen teken van leven. De arts stelde de dood vast. De doodsoorzaak is vooralsnog niet bekend. De schedel van het kindje vertoont een deuk.

[quads id=1]

Deuk in schedel
Baby Suriname
Foto van Washington post

Volgens verklaring van man en vrouw wonen zij samen en is de vrouw tijdens haar zwangerschap nooit naar een gynaecoloog geweest. De vrouw consulteerde een vroedvrouw in het ressort in Suriname. Op die bewuste morgen kreeg de vrouw weeën, waarna de man haar bracht naar het adres van de vroedvrouw die niet thuis werd aangetroffen.

[quads id=1]

Vroedvrouw

Pogingen telefonisch contact te krijgen met de vroedvrouw leverde geen succes op. Man en vrouw keerden terug naar huis. De vrouw kreeg baring weeën en de man besloot toen hulp te bieden, meldt de politie Public Relations te Suriname.
Bron: Starnieuws
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.