Overleden – Stephan Ceder meer bekend als Boto ~ Suriname

overleden Suriname

Suriname,

Toen mijn opa overleed was je er…en vertelde je nog hoe blij je bent dat je een Ceder bent…en dat je van je familie houd…nu ontvang ik het bericht dat je er niet meer bent…….. de dood hoort er eenmaal bij..

[quads id=1]

…maar in jou geval kon het echt nog wel wachten..

Rust in kracht famiri🤲🏿

Overleden

Stephan Ceder

~ Nana ~

[quads id=1]

–Meer informatie volgt nog–
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.