Overleden – Mijn geliefde zoon en vader Andy Mora (Ette) 36 jaar ~ Nickerie Suriname

overleden Nickerie

Nickerie Suriname,

Wie schuilt bij de allerhoogste God, kan rustig slapen, want de Almachtige werpt zijn schaduw over hem.

Psalm 91:1

Met heel veel verdriet in ons hart maken wij bekend dat van ons heen is gegaan op donderdag 1 november 2018 ons geliefde zoon, vader, broer en neefje Mora Andy Marciano meer bekend als Ette op de leeftijd van 36 jaar.

[quads id=1]

Andy Marciano Mora

Geboren Nieuw Nickerie 22-10-1982
Overleden Nieuw Nickerie 1-11-2018

De uitvaartdienst is op donderdag 8 november 2018.
Het stoffelijk overschot wordt om 14:00 uur van het mortuarium in het L. Mungra Medisch Centrum naar Narpatstraat no. 22 gebracht. De dienst begint om 15:30 uur tot 16:30 uur. Daarna is er gelegenheid voor het nemen van afscheid. De stoet vertrekt naar het R.K. begraafplaats aan de A.K. Doergasawstraat, Nickerie.

De Singi Neti is op woensdag 7 november 2018 ten huize van de familie Mora aan de Narpatstraat no. 22 van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Namens de diepbedroefden:
Moeder: Gerda Mora
Zoontje: Jayden Simons
Broers: Sergio en Donovan Mora
Zusters: Mary-Ann en Angeline Mora
Tantes: Titia Duchenne, Maureen Mora en kinderen, Marcia Duchenne en kinderen, Melvin en gezin en alle overige familieleden Etnel, Bendt, Mora, Duchenne en End.

Namens de nabestaanden:
De nabestaanden

[quads id=1]

overleden Nickerie
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.