Ook Engracia en Charissa beschuldigen Ben Olivieira van molest~ Suriname Nederland

politie Suriname

Suriname ~ Nadat een 27-jarige vrouw onlangs ondernemer Ben Olivieira uit Suriname heeft beschuldigd van intiem misbruik, verklaren twee andere vrouwen bijna slachtoffer van hem te zijn geworden.

[quads id=1]

Ondernemer uit Suriname

Hij wenst tegenover de Ware Tijd niet te reageren op de nieuwe aantijgingen. “Nee, ik ga niet reageren, op niks. Ik ben kapot. Nee, het spijt me”, zegt hij.

Bij de nu 41-jarige Engracia B. heeft het geval zich voor gedaan in 2005 in Suriname en bij de intussen 42-jarige Charissa in 1991 in Nederland. Eerstgenoemde zegt dat zij onder het uiten van krachttermen de man van zich heeft weten af te houden en Charissa slaagde erin zich met een smoes uit haar penibele situatie te redden.

[quads id=1]

Ze moest een smoes gebruiken

De toen vijftienjarige Charissa was in gezelschap van een vriendin “op tienertoer” toen ze in Rotterdam op straat door de ondernemer werd aangeschoten. Hij zou haar hebben voorgehouden dat hij haar “zo mooi” vond en dat hij een modellenbureau runde dat haar zou kunnen begeleiden in een carrière als fotomodel. Hij nodigde haar toen uit met hem mee te gaan naar zijn kantoor dat vlakbij was om het één en het ander uit te leggen.

[quads id=1]

Hij vond haar mooi

Charissa zegt dat ze vanaf het begin de man niet vertrouwde maar in “een soort automatisme” met hem meeging, omdat ze al eerder door personen was staande gehouden met aanbiedingen om model te worden. “Ik zag er heel goed uit en deze aanbiedingen waren mij toen niet vreemd”.

Het kantoor was in een “troosteloos pand” waarin ook andere kantoortjes en bedrijven waren gevestigd. “Het was de straat bij Imperium, een straat met veel loodsen. Hij heeft me niet om seks gevraagd. Hij wilde onder het voorwendsel dat hij mijn lichaam moest zien, keuren of ik geschikt was voor modellenwerk.”

[quads id=1]

Hij moest haar lichaam zien

In het kantoor hingen talrijke posters van modellen onder wie de Nederlandse Miss Universe en actrice Angela Visser, aan de muur.

politie Suriname

De vrouw zegt dat Olivieira op een gegeven moment haar blouse omhoog deed en haar vroeg haar broek omlaag te doen. “Het was super walgelijk. Hij tilde mijn truitje op en wilde dus voelen aan mijn borsten of ze stevig waren en mijn kont wilde hij ook zien of dat helemaal in orde was. Hij wilde steeds verder aan me zitten, maar dat is hem niet gelukt, want ik ben toen mijn handen voor mijn lichaam gaan houden en ben gaan zitten”, zegt de vrouw.

Voelen of ze stevig waren

Olivieira begon naar verluidt op haar in te praten en zei dat Angela Visser het nooit gemaakt zou hebben in de modellenwereld als ze “niets anders had gedaan.” Ook bood hij haar een modellencursus aan voor 600 gulden. Hij dramde door dat Charissa meer zou moeten doen dan alleen maar modellenwerk om omhoog te komen.

Naar bed geweest

“Denk je dat zij niet met iemand naar bed is geweest”, vroeg hij. “Met een list dat ik naar de wc moest ben ik daarna vlug de trap afgegaan en weggekomen”, zegt ze. “Deze man is geen weldoener, zoals hij zich nu voordoet. Hij is een roofdier dat jaagt op jonge meisjes”.

[quads id=1]

Soortgelijke ervaring

Engracia B. vertelt over een soortgelijke ervaring. Olivieira zou haar willen helpen met een project dat ze wilde beginnen. Na een afspraak moest ze op zijn kantoor in één van zijn appartementen aan de Verlengde Keizerstraat wachten terwijl hij daar “iets moest doen”.

Zonder kleren

“Plotseling verscheen die meneer zonder kleren vanuit de gang. Ik was geschrokken, maar daarna heb ik hem met krachttermen duidelijk gemaakt dat ik niet daarvoor zaken met hem wilde doen. Hij is toen snel zijn kleren weer gaan aantrekken”, herinnert de vrouw zich.

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2018/10/31/video-ben-olivieira-eist-flink-bedrag-van-krant-en-xiomara-thompson-suriname/

https://www.familienieuws.com/2018/10/27/27-jarige-xiomara-beschuldigt-71-jarige-ben-olivieira-uit-suriname-van-misbruik/

 

Geschreven door Ivan Cairo
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.