Video – Directrice, Glenda Darson, reageert op ‘wenkbrauw incident’ Suriname

leerkracht Suriname

Suriname ~ Glenda Darson, het 52-jarige schoolhoofd dat vorige week dinsdag de wenkbrauwen van een twaalfjarige leerlinge van een Mulo te Suriname heeft afgeschoren, is in gesprek gegaan met Ishara Aktueel

Advertisements
Mulo Suriname

Elk verhaal heeft twee kanten. Ze wil daarom haar deel van het verhaal toelichten. Dat doet ze persoonlijk in een video. Bekijk hier de video daarover:

Advertisements

Advertisements

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.