Baby dood binnengebracht op de poli te Paramaribo door personeel oppashuis – Update

baby Paramaribo Suriname

Paramaribo ~ Baby dood binnengebracht te Paramaribo. Maandagmorgen kort voor 12.00 uur werd de 13 maanden oude Jair S. levenloos bij de RGD-polikliniek van Latour binnengebracht.

[quads id=1]

Poli Paramaribo

Zijn moeder had hem tegen 07. 00 uur naar het oppashuis gebracht. Nadat hij gevoed was, werd hij tezamen met de overige kinderen op bed gelegd. Na 10.00 uur werden ze allemaal gewekt om te spelen. Het kind voelde volgens het personeel warm aan en was verkouden.

[quads id=1]

Voelde warm aan
baby Paramaribo
Voorbeeld foto baby

Bij een latere controle voelde het kind slapjes aan en rochelde. Het kind werd terstond naar de RGD-poli in Paramaribo afgevoerd. Daar aangekomen stelde de arts de dood vast. Regiocommandant Lloyd Tolud bevestigt dit geval. Het ontzielde lichaam van Jair is ter obductie in beslag genomen.

Wordt nog onderzocht

[quads id=1]

Het onderzoek duurt voort.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.