Getrouwde vader van 3 kids heeft omgang met 15-jarige zoon van zijn baas ~ Suriname

zusje Suriname

Suriname ~ ‘Hij moet gewoon toegeven dat hij ook wilde’. “Ik weet niet wat mij is overkomen. Ik ben niet zo een jongen. Het doet me pijn dat Gregory mij dit heeft aangedaan.”

[quads id=1]

15-jarige uit Suriname

Dit zei de het 15-jarig slachtoffer die maandag een emotionele getuigenis aflegde bij kantonrechter Cynthia Valstein-Montnor. Hij reageerde op vragen van de rechtsgeleerde over zijn aangifte bij de politie dat hij intiem is misbruikt door Gregory D. De 43-jarige verdachte bekent dat hij omgang met het de jongen heeft gehad. Gregory D. was werknemer in het bedrijf van de vader van het slachtoffer.

[quads id=1]

Bedrijf van zijn vader

Hij ontkent dat de getuige onwillig gemeenschap met hem heeft gehad. De 15-jarige vertelde de rechter dat hij door Gregory D. is misleid. “Ik ben iemand die niet gemakkelijk weigert. Ik ken hem omdat hij vaak thuis bij ons komt. Wij hadden contact via facebook chat. Ongeveer vier maanden lang chatten wij elke dag en daarna hebben wij een afspraak gemaakt om te praten. Hij haalde me op en ik ging bij hem in de auto zitten. Hij vroeg me om een relatie en ik zei nee. Hij kuste me toen want hij wilde met me naar bed, daarna is er niets gebeurd.

Hij kuste me

Pas de tweede keer toen we samen waren heeft hij het met me gedaan. Ik kon geen nee zeggen. Ik weet niet hoe het eigenlijk zo is gebeurd. Hij vroeg me zoveel dingen.” De rechter vroeg hierop of hij niet uit de buurt van Gregory D. kon blijven gezien die een poging had gewaagd om met hem naar bed te gaan. “Had hij macht over je. Je moet wel leren om nee te zeggen.” De rechter confronteerde het slachtoffer met chatberichten waarop hij geschokt reageerde. Ze vroeg hem of hij de ernst van de zaak niet had ingezien en daarom nog met Gregory D. grapte.

[quads id=1]

Chatberichten

“Je moet me precies vertellen wat er gebeurd is want als ik zo naar die berichten kijk, zie ik dat je best wel flink reageerde op die smerige berichten van de verdachte. Hou je van mannen? Was je verliefd op hem? Het slachtoffer zei hierop dat hij helemaal niet op mannen valt. “Ik ben niet zo. Hij beloofde me heel wat spullen. Ik weet niet hoe het is gebeurd. Ik ben gewoon dolgedraaid mevrouw. Ik weet het echt niet, Het is twee keer bij hem in de auto gebeurd”, zei de tiener zenuwachtig.

In de auto
vader Suriname
Voorbeeldfoto mannen in bed

Gregory D. vertelde de rechter dat het slachtoffer niet zo onschuldig is als hij zich voordoet. “Hij moet toegeven dat hij ook op mannen valt. Hij wilde ook.” De magistraat reageerde verschrikt hierop en vroeg hem om op zijn woorden te letten. “Je hebt lef. Je zou integendeel spijt moeten hebben voor dit wat je met die jongen hebt gedaan.

[quads id=1]

Vader van drie kinderen

Je hebt een vrouw en bent nog erbij vader van drie kinderen. Je bent verschrikkelijk! Ben je voor de vorm getrouwd? Je zou je moeten verontschuldigen.” Op 16 januari doet de officier een strafvoorstel.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.