Densio, Donovan, Lorenzo, Raymon en Roche dwongen 20-jarige om omgang ~ Suriname

sukru drugs Suriname

Suriname ~ Vijf gevonnist voor intiem misbruik. De verdachten, Densio K., Donovan F., Lorenzo B., Raymon D. en Roche A., is tezamen en in vereniging gedwongen omgang ten laste gelegd.

[quads id=1]

5 uit Suriname

Zij zouden de 20-jarige F.A. gedwongen hebben beurtelings met hen naar bed te gaan. Op 18 oktober 2017 werd het slachtoffer door haar vriend Donovan F. opgehaald en naar een woning in het district Wanica te Suriname gebracht. In het voertuig kreeg zij sap aangeboden waarin ‘sukru’, een bedwelmend middel, was toegevoegd.

[quads id=1]

Sap met sukru

Kantonrechter Ingrid Lachitjaran achtte het feit wettig en overtuigend bewezen en legde op de rechtszitting van maandag elk van de verdachten een gevangenisstraf op van twaalf maanden, waarvan drie voorwaardelijk onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht. Met deze opgelegde straf blijven de verdachten op vrije voeten.

Zeer ernstig

De kantonrechter noemde het feit zeer ernstig. Lachitjaran merkte op dat het een zeer ernstige zaak is dat de jongemannen op deze manier hun intieme lusten op het slachtoffer botvierden. Ondanks het slachtoffer niet wilde, maar de verdachten gingen toch verder. Doordat F.A. ‘’bedwelmd was, kon ze zichzelf niet verdedigen.

[quads id=1]

Ze was bedwelmd

Raadsman Irvin Kanhai had tijdens een eerder gehouden rechtszitting gesteld dat de vrouw juist geprobeerd had zijn cliënten tot omgang te dwingen, nadat zij ‘sukru’ had gebruikt. Ze zou omgang bedreven hebben tegen betaling, maar was ontevreden over de vergoeding. Volgens de kantonrechter is dit niet gebleken uit het onderzoek.

[quads id=1]

Ze had ze vergeven

Uit het visum van de arts blijkt dat het slachtoffer scheurtjes had aan haar geslacht. Verder hadden de verdachten in eerste instantie wel bekend, maar kwamen vervolgens terug op hun verklaringen. Het slachtoffer gaf op een rechtszitting aan dat ze de verdachten vergeven had en dat de jongemannen reeds genoeg gestraft waren.

Gerelateerde berichten:

Densio, Donovan, Lorenzo, Raymon en Roché niet vrijgelaten – Suriname

Verdachten van gedwongen groepsomgang vrijgelaten ~ Suriname

Geschreven door Wanita Ramnath
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.