Video – Kind in ziekenhuis misbruikt door ziekenhuismedewerker en vier anderen ~ India

India kind

India ~ ‘Peuter door vier mannen intiem misbruikt op intensive care ziekenhuis in India’. De Indiase politie onderzoekt beschuldigingen over een groepsmisdrijf omtrent misbruik van een vierjarig meisje in een ziekenhuis in het noorden van India.

[quads id=1]

Ziekenhuis in India

Volgens de lokale politie vertelde het meisje aan haar oma dat ze gisteravond op de intensive care intiem misbruikt werd door een ziekenhuismedewerker en vier anderen.

De politie heeft een verdachte man opgepakt en zoekt nog naar de anderen. Het meisje zou op het moment van de gruwelijke daad alleen in een kamer op de intensive care hebben gelegen. Onderzocht wordt hoe dat kwam.

Student in de bus

[quads id=1]

Het meisje lag vier dagen in het ziekenhuis in de deelstaat Uttar Pradesh voor behandeling van een slangenbeet. India is de laatste jaren opgeschud door een reeks gevallen van intiem wangedrag, zoals de groepsmisbruik van en moord op een studente in een rijdende bus in New Delhi.

Het incident deed veel stof opwaaien in het land, waar geweld tegen vrouwen volgens persbureau AP tot dan toe veelal stilletjes werd geaccepteerd.

Geweld wordt geaccepteerd

[quads id=1]

Hoewel de straffen voor het misbruiken van een volwassene in India onlangs zijn verhoogd naar zo’n 20 jaar cel, komen er nog steeds vaak gevallen van bruut intiem geweld in het nieuws. Eerder dit jaar bepaalde de overheid nog dat de doodstraf mogelijk is voor mensen die veroordeeld worden voor het misbruiken van kinderen die jonger zijn dan twaalf jaar.
Bekijk hier een video erover:

En bekijk het nieuws erover in Hindi:

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.