Anoniem – Mijn vriend denkt dat ik nog steeds zwanger ben ~ Paramaribo

zwanger Paramaribo

Paramaribo ~ Goedendag allemaal. Ik ben Kelly. Ik wilde even iets met jullie delen. Iets heel ergs. Ik loop nu ongeveer 3 weken met heel veel stress. Ik ga naar het werk en kom meteen thuis en duik onder de dekens. Ik was zwanger 4 maanden. Maar de baby ben ik kwijt.

[quads id=1]

Zwanger in Paramaribo

Kan iedereen gebeuren dat weet ik maar ik ben hier echt kapot van. Mede omdat ik weet dat mijn vriend zo graag vader wilde worden. Hij is 41 jaar en ik ben 29. We kennen elkaar pas een jaar.  Ik raakte toch vrij snel zwanger toen ik met de pil stopte. Hij wilde ook direct kinderen. Hij was al getrouwd met een dame uit Paramaribo. Ook een Javaanse dame. Maar het lukte maar niet om kinderen te krijgen.

zwanger Paramaribo
Voorbeeldfoto van IGN Entertainment

Ze zijn nu gescheiden. Hij zegt me altijd dat de liefde over was , maar ik weet zeker dat het komt omdat ze geen kinderen konden krijgen. 15 jaar waren ze samen. Ze is iets ouder dan hem en ze wilde niet meer. Hij is op een gegeven moment weggegaan en kort daarna (misschien wel tegelijkertijd) kwam hij mij tegen en we waren meteen verliefd.

[quads id=1]

Zijn baby

Het ging allemaal heel snel en voordat ik dacht woonde ik bij hem en was ik zwanger. Hij is zo gelukkig en trots op mij. Alles van hem is zijn baby. De hele dag speelt hij met mijn buik en mijn borsten. Ik ben zelf ook zo gelukkig want ik heb eindelijk het leven dat ik graag wilde hebben.

Ik heb nu alleen een hele grote fout gemaakt. Ongeveer een maand geleden begon ik te vloeien en kreeg pijnen. We zijn toen samen naar de dokter gegaan en alles was goed. Blij waren we natuurlijk. Het was heel spannend. Ik was nooit eerder zwanger geweest dus alles is heel nieuw voor mij. Voor Chris trouwens ook. Maar hij heeft zich veel meer erin verdiept. Misschen ook omdathij met zijn ex al zoveel onderzoeken enzo had gedaan. Ziekhuizen hier in Paramaribo zijn best ver. Ze konden alleen niets vinden.
[quads id=1]

Onderzoeken met zijn ex

De manier waarop Chris naar me kijkt kan ik met geen pen beschrijven. Hij is zo verliefd. Ik ben zijn alles, de eerste weken van onze relatie was ik zo onzeker. Hij is een goodlooking man en een gewilde man. Dus ik was echt wel jaloers op andere vrouwen en ook op zijn ex. Een hele mooie dame. gesettelde dame. Maar toen ik zwanger was, was die jaloezie over. Hij liet merken dat ik de enige was voor hem. Ik voelde me de belangrijkste vrouw op aarde en nog steeds.

Belangrijkste vrouw

[quads id=1]

Dat is de reden dat ik hem niet durf te vertellen dat ik de baby ben verloren. Ik kreeg pijnen op mijn werk. Doordat ik al aan het vloeien was was ik al een beetje op Google aan het lezen. Ik wist wanneer ik me zorgen moest maken: hevige pijnen en helder bloed. Ja, op mijn werk gebeurde het. Ik ging met een collega naar de dokter. Ik mocht direct een echo maken. Geen hartslag. het leek alsof mijn hart ook stopte. Ik mocht 3 dagen later terugkomen. Maar dat was helemaal niet nodig die nacht kreeg ik een miskraam. Chris heeft nooit iets gemerkt ik was beneden en ik weet niet hoe het me gelukt is maar ik heb na vreselijke pijnen helemaal alleen de baby verloren.

Een zeer traumatische ervaring voor mij. maar ook omdat ik tegelijkertijd wist dat ik de liefde van mijn leven zou verliezen als hij het wist. Ik had meteen besloten om hem nog  niets te zeggen. Hij heeft ook nooit iets gemerkt. Ik ben wel terug gegaan naar de arts en die heeft het bevestigd. Mijn kind was weg. Een periode van rouw. Ik heb helemaal alleen moeten rouwen.

Mijn collega

[quads id=1]

De enige die weet wat er is gebeurd is mijn collega. Mijn vriendin. Ze is het er helemaal niet mee eens. Maar ze snapt ook niet wat ik allemaal ga verliezen. Niet alleen mijn gezin maar mijn hele leven. Ik ben zo gelukkig met Chris en hij is zo gelukkig met mij. Ik durf hem dit niet te zeggen. Ik wil hem dit verdriet niet aandoen. Maar tegelijkertijd voel ik me vreselijk. Het is nu al drie weken. Het is nu ook te laat om dit te vertellen. Nu raak ik hem kwijt door die leugen. Want hij speelt nog steeds met mijn buik en borsten. Praat met de baby terwijl de baby er niet meer is.

Baby kwijt

Ik voel me schuldig. Iedereen denkt dat ik nog zwanger ben. Ik voel me zo gemeen. Maar ik ben ook zielig. Ik moet dit zelf ook verwerken. Ik ben mijn baby kwijt. Kunnen jullie begrip hiervoor opbrengen? Zal Chris begrip kunnen opbrengen dat ik heb gelogen voor hem? Ik ben heel bang.

Ik ben radeloos

[quads id=1]

Ik zou nu 5 maanden zwanger moeten zijn maar natuurlijk zie je niet veel meer. Mijn buik begint al aardig plat te worden en natuurlijk vreet die stress ook aan me. Ik snap ook niet dat ik mezelf zo diep in de problemen heb gebracht. Ik speel met de gevoelen van een ander. Hoe kan ik dit nog goedmaken. Weten jullie het en kunnen jullie mij aub aub aub aub helpen? Ik ben echt radeloos. Ik wil niet meer terug naar een leven zonder Chris aub helpen jullie mij.

Gerelateerde verhalen:

Anonieme waarschuwing – Ik heb al mijn zwangerschappen laten weghalen ~ Suriname

Anoniem – Ik ben 6 maanden zwanger en ik haat mijn baby nu al ~Suriname

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig