17-jarige ‘stiefvader’ slaat baby van zijn 18-jarige vriendin dood ~ Suriname

baby Paramaribo

Suriname ~ Zeventienjarige ‘stiefvader’ ingesloten voor doodslag. Een 17-jarige jongeman is op 31 oktober door de politie aangehouden en ingesloten voor doodslag.

[quads id=1]

Politie Suriname

Hij heeft de baby van zijn vriendin (18) zodanig geslagen dat het kindje overleed. De baby was 8 maanden oud. Dit drama voltrok zich op 19 oktober. De jongeman was ondergedoken, zegt hoofdinspecteur Humphrey Naarden van de afdeling PR van het KPS.

[quads id=1]

Baby van 8 maanden

De jonge vrouw begon een liefdesrelatie met de 17-jarige toen ze acht maanden in de verwachting was. Op 19 oktober ging zij met met haar baby thuis op bezoek bij haar vriend. Terwijl ze buiten bezig was met de was, hoorde zij de baby huilen. De stiefvader wist niet wat er aan de hand was. Het kind bewoog op een bepaald moment niet meer.

[quads id=1]

Naar het ziekenhuis

De schoonvader stelde voor om het jongetje naar het ziekenhuis te brengen. Sectie wees na twee dagen uit dat het kindje was omgekomen als gevolg van stomp geweld.

Dood Suriname
Voorbeeldfoto overleden kind

De stiefvader verklaarde tijdens het verhoor dat hij het jongetje heeft geslagen, omdat hij in zijn slaap werd gestoord door zijn gehuil.
Bron: GFC Nieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.