Video – Militair uit Suriname door de politie aangehouden wegens ernstige mishandeling

militair Suriname

Suriname ~ De scooterbestuurder die door de politie werd gezocht voor zware mishandeling is zaterdagavond aangehouden en overgedragen aan de Militaire Politie.

[quads id=1]

Mishandeling in Suriname

De man was vorige week zondag betrokken bij een vechtpartij aan de Martin Luther King- en de Pandiet Paltan Tewarieweg te Suriname. Daarbij bewerkte hij met een straattegel het hoofd van truckbestuurder Mitrasing N. die op zijn buurt met een scherp voorwerp gewapend was.

[quads id=1]

Scherp voorwerp

De handelingen van de scooterbestuurder die een militair uit Suriname blijk te zijn werden vastgesteld met een dashcam van een voertuig. Na zijn daad liet de scooterbestuurder N. Mitrasing in hulpeloze toestand achter.

[quads id=1]

Hulpeloze toestand

De gealarmeerde politie schakelde een ambulance in die Mitrasing naar het ziekenhuis in Suriname bracht waar hij in kritieke toestand is opgenomen op de intensieve care. De redactie verneemt dat het slachtoffer sedert het geval tot op heden in coma is.

Bekijk hier (nogmaals) de heftige video ervan:

Bron: DWT
Video van Waterka[nt.net
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.