Politiebericht – Ouders betrappen 14-jarige dochter met volwassen man ~ Paramaribo

HIV Suriname

Paramaribo ~ 18-jarige vriend onder bed 14-jarige meisje aangetroffen. De politie van het ressort Uitvlugt heeft op donderdag 1 november de 18-jarige Saniel D. na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

De wetsdienaren werden ingeschakeld door bewoners van een woning in het ressort Paramaribo dat een jongeman onder het bed van hun minderjarige dochter is aangetroffen. Bij onderzoek door de politie is gebleken dat Saniel en het meisje reeds 6 maanden een liefdesrelatie hebben.

Verliefd stel

[quads id=1]

Bij afwezigheid van de ouders maken de twee verliefden afspraken om elkaar te ontmoeten. Op woensdag 31 oktober toen het meisje wist dat haar ouders niet thuis zouden zijn, maakte zij telefonisch de afspraak met elkaar om op het adres van het meisje te ontmoeten.

Vreemde gympie

[quads id=1]

Bij terugkeer van de ouders naar huis, zagen zij een vreemde gympie in de woning. De moeder en de vader vroegen hun twee kinderen, waar onder het 14-jarig meisje van wie die gympie was. Beide kinderen gaven aan dat niet te weten.

De ouders vertrouwden de zaak niet en gingen op onderzoek uit. In de slaapkamer van hun 14-jarige dochter troffen zij onder haar bed Saniel aan en schakelden de politie in.

Intiem misbruik

Saniel is ter zake intiem misbruik van een minderjarige aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten. Onderzoek heeft uitgewezen dat de verliefden elkaar voor de vijfde keer hebben ontmoet.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.