Mijn dochter doet vreselijke dingen om haar vriend te houden ~ Suriname spookverhaal

spookverhaal Suriname

Suriname ~ Hallo FamilieNieuws. ik ben Diana. Ik ben 46 jaar en ik heb maar 1 dochter. Cherelle is 19 jaar en ze heeft een vriend. Al 3 jaar. Ze is stapel verliefd op die jongen ze zou zelfs voor hem dood gaan. En dood maken. Hij heet Rajes. Een Hindoestaanse jongen.

[quads id=1]

Diana uit Suriname

Een jaar geleden heeft Rajes het uitgemaakt. Zomaar zonder reden. In een maand tijd is mijn dochter heel erg achteruit gegaan. Haar school werk, haar job. Alles heeft ze laten vallen. Ze werd gewoon gek. Die jongen heeft der hoofd helemaal dol gemaakt. Ik als moeder heb moeten toekijken hoe ze zichzelf kapot maakte. Vreselijk om te zien. Vooral hoe ik maar 1 heb. Der vader bemoeit niet en leeft zijn eigen leven met zijn eigen gezin hier in Suriname.

[quads id=1]

Geen vader

Na 2 maanden kwam Rajes weer thuis. Cherelle was helemaal blij. Naar school ging ze helaas niet meer maar ze had der werk en alles ging goed. Het bleek dat Rajes in de tussentijd een vriendin had en ze was zwanger geraakt. Toen Cherelle er achter kwam is ze weer helemaal doorgedraaid. Zo erg dat ze drie dagen was opgenomen. De politie heeft haar daar geplaatst omdat ze die dame der baby wilde doodmaken. Ze was daar gegaan en ze hebben politie voor der gebeld.

Baby doodmaken

[quads id=1]

Ik was helemaal overstuur. Toen ze thuis kwam hebben we veel gepraat. Ook Rajes bleef thuis komen bij haar. In feite moest hij niet meer komen. Maar ze wilde hem gewoon niet loslaten. Hij was niet meer met die dame en hij wilde bij ons zijn. Maar het was niet zo hoor. Hij en die dame bleven gewoon bij elkaar. Cherelle heeft het geaccepteerd. Ik dacht dat tenminste.

Hij was ook met die dame

Rajes kwam een tijdje heel weinig. Hij bleef toen ook bij die dame. Ik heb het nooit goedgekeurd als moeder. Maar ik kon niets doen. Cherelle besprak niets meer met me. Ik kon ook niet met haar praten. Ze was heel afwezig. Ook door medicijnen die ze kreeg van de dokter. Ze verzuimde wel vaak om ze te nemen. Je merkte het direct. Die jongen had mijn dochter dol gemaakt.

Ze was dol

[quads id=1]

Dus ongeveer 2 a 3  maanden geleden is die dame bevallen. Te vroeg. Die baby is overleden. Ook die dame werd ziek. Zelfs Rajes. Het was heel erg vreemd. Ik sprak met Cherelle en ze lachte alleen maar en toen moest ze me iets in het geheim vertellen. Ze pad iets geprobeerd bij iemand. Een heer die niet afkomstig was van Suriname. Maar ze moest hem betalen en een paar spullen uit het huis meenemen. Hij zou ervoor zorgen dat die dame uit Rajes zijn leven zou verdwijnen.

In feite geloof ik helemaal niet in deze dingen maar ik heb zelf met mijn eigen ogen gezien wat er is gebeurd. Die baby is dood, die vrouw en Rajes zijn beiden zwak. Rajes is nu sinds een paar weken ook altijd hier bij Cherelle. Hun relatie is helemaal anders geworden. Die vrouw is ook weg denk ik.

Zie je wel

[quads id=1]

Vaak zegt ze me. Zie je wel mama. Die man is echt goed. Ze is heel gelukkig. Maar ik zie geen geluk ik zie de duivel in haar. Ook als je naar die jongen kijkt dan zie je dat iets niet klopt. Zelf hoe ik het zo schrijf geeft het me gro skieng. Ik weet niet wat ik moet denken.

Ik vind mijn dochter gevaarlijk en eng. Hoe kun je als vrouw blij zijn dat een andere vrouw haar baby dood is? En waarom wil je een man die je al zoveel keren heeft gelaten? Ze is pas 19 jaar. Ze luistert helemaal niet meer naar mij. Ik probeer haar mee te nemen naar de kerk. Al ga ik zelf niet vaak. Ik probeer het toch. Ik weet niet of de duivel in haar is of dat ze nog niet herstelt is en nog ziek is in haar hoofd.

Ik ben bang

Soms ben ik ook zelf bang voor haar. Ik praat heel veel met haar. Ze vindt dat ik zeur en kan soms heel boos worden. Alsof iets in haar zit. Ze gaat ook boos worden als ze dit per ongeluk leest. Maar tenminste noem ik geen namen. Alles wat ik hier schrijf heb ik haar ook gezegd. Ze weet hoe ik denk hierover

Ik weet niet of ik haar moet laten opnemen. Soms wil ik dat doen. Ze zegt me dan, mama ik ben niet gek. En dan zegt ze me dat ik opgenomen moet worden. Ik heb ook geen vertrouwen in die instelling. Wat gaan ze doen? De vorige keer was ze al na een paar dagen terug. Ze krijgt wel medicijnen maar helpt dat wel? Soms wil ik met die ouders van die jongen praten maar ze zijn ook al niet blij met die relatie en geven mij ook de schuld dat ik hem blijf ontvangen. Maar wat moet ik dan doen als moeder?

[quads id=1]

Hem niet meer ontvangen
spookverhaal Suriname
Voorbeeldfoto van New York Times

Ik ken die dame van die baby niet. Misschien als ze dit leest dan kan ze zelf ook hulp zoeken want ik begin soms toch te geloven dat dit allemaal komt door die man die Cherelle heeft geholpen. Cherelle wil me niet zeggen wie die man is. Maar ik ben ook bang om die richting op te gaan. Gaat hij me geld vragen of gaat hij me ook laten praten met de duivel. Ik ben bang voor dat soort dingen.

Ik wil de moeders hier met alle respect vragen wat ze zouden doen in mijn situatie. Ik schreef dat ik bang was, niet bang voor mijn leven maar voor de situatie. Straks loopt het uit de hand. Wat dan? Mijn dochter is een mooie jonge dame. Ik vind het zonde van haar leven om zo te leven. In plaats van te genieten van haar jeugd en studeren. Houdt ze zich bezig met deze slechte dingen. Straks als die jongen weer weggaat, wat dan?

Graag advies

[quads id=1]

Hebben jullie ooit zoiets meegemaakt. Of is het normaal voor meisjes van deze leeftijd. Kijk ik heb maar 1 kind. Ik ben ook maar een beginneling. Nemen jullie me aub niet kwalijk hoor. Alvast bedankt. Moeder van Cherelle

Gerelateerde verhalen:

Ik voel aan wanneer erge dingen gaan gebeuren (spookverhaal)

Miskramen door mijn schoonmoeder – Apuku nyam mi baby ~ Suriname (spookverhaal)

 

Dit verhaal is afkomstig van Facebook page:
paranormale & vreemde gebeurtenissen (spuku torie)

Nieuw bij FamilieNieuws: Spookverhalen
Wilt u ook uw bijzondere gebeurtenis met ons delen?

Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]
U kunt ook een bericht sturen via Facebook

Reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd, plaats ze in de comments hieronder
en/of  op onze Facebook pagina

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.