Drama op Schiphol. Vrouw zonder kleren raakt zwaar gewond

vrouw Schiphol

Schiphol – Vrouw raakt zwaargewond. Drama met vrouw zonder kleren op spoor bij Schiphol. Een onbekende vrouw is afgelopen weekend zwaargewond geraakt op het spoor bij Hoofddorp na een nachtelijke wandeling door de twee kilometer lange Schipholtunnel.

[quads id=1]

Station bij Schiphol

Ze had zich op het verlaten perron uitgekleed. Marechaussee en ProRail bevestigden het drama gisteravond tegenover deze krant. Samen met de politie wordt onderzocht wat er is precies gebeurd en vooral waarom. Camerabeelden vertellen achteraf een deel van de toedracht.

[quads id=1]

Camera beelden

,,Om onduidelijke redenen legde deze verwarde vrouw haar kleren op station Schiphol op een hoopje en stapte zonder kleren de tunnelbuis in. Ze werd aangereden door een trein toen ze weer boven de grond was. De machinist van een volgende trein merkte haar langs de rails op, stopte en nam haar mee naar Schiphol”, aldus een woordvoerder van ProRail.

Zwaargewond

[quads id=1]

Het treinverkeer is gelijk stilgelegd en de Marechaussee werd ingeseind. ,,Toen de hevig bloedende vrouw op de luchthaven aankwam, stonden de hulpdiensten al klaar. Zij is meteen naar een ziekenhuis gebracht”, aldus een zegsman.

Arm kwijt

Wie het slachtoffer is, waar ze nu is en hoe het met haar gaat, weten ProRail en de Marechaussee niet. Ze zou wel in leven zijn, maar onder meer een arm moeten missen. Een zelfmoordpoging wordt niet waarschijnlijk geacht.
Bron: Telegraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.