Heftige video – Dodelijk busongeluk nadat een vrouw de chauffeur klapt – China

China overleden

China ~ Busongeluk China met vijftien doden na slaande ruzie met chauffeur. Een busongeluk zondag in de Chinese stad Chongqing, waarbij een bus vanaf een hoge brug in de rivier de Yangtze stortte, is veroorzaakt door een ruzie tussen een passagier en de buschauffeur.

Bus China

Bij het ongeluk kwamen alle vijftien inzittenden om het leven. De beelden, die in de zwarte doos van de bus werden opgeslagen, zijn door de politie naar buiten gebracht. Daarop is te zien dat de chauffeur in een verhitte discussie verwikkeld is met een vrouwelijke passagier.

Hij krijgt een klap

De vrouw deelt een klap uit, waarna de chauffeur terugslaat. Op andere beelden, gemaakt met de dashcam van een passerende auto, is te zien hoe de bus na een botsing met een tegemoetkomende auto de rivier in stort. Volgens de politie was de vrouw boos op de chauffeur omdat ze haar halte had gemist.

Gemiste halte

Dertien lichamen zijn uit de rivier gehaald. Twee slachtoffers zijn nog vermist, maar de politie verwacht dat niemand het ongeluk heeft overleefd.

Bekijk hier de video’s met de heftige beelden:

Bron: NOS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.