video’s – Uitvaart Nerëza Ford te Paramaribo, dankbetuiging en uitnodiging troostdienst

0

Paramaribo,

Ter nagedachtenis van 29-jarige

Nerëza Ford

Geboren 4 april 1989
Overleden 1 oktober 1018
Begraven  6 oktober 2018

 

Bekijk hier wat video’s van de plechtigheid: Bekijk hieronder de dankbetuiging en de uitnodiging voor de troostdienst te Paramaribo.


overleden Paramaribo

overleden Paramaribo
**
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.

Comments are closed.