Vermiste man uit Suriname, zit gewoon in Nederland. Zijn gezin weet van niets.

Vermist Suriname

Suriname ~ Vermiste Janki vertoeft in Nederland. Enkele dagen gelden verscheen een artikel in de krant omtrent de vermissing van ene Perdiep Janki.

[quads id=1]

Janki uit Suriname

Dagblad Suriname heeft naar aanleiding van deze vermissing gebeld met de ressortcommandant van Jarikaba, inspecteur Mahindrasing Sewrattan. Hij bevestigde de aangifte van de vermissing. Volgens de inspecteur is er op vrijdag 26 oktober aangifte gedaan van vermissing. De politie heeft na de aangifte het zaakje onderzocht. Daaruit is gebleken dat de vermiste man momenteel in Nederland vertoeft. Hij is, zonder zijn familie c.q. gezin hiervan op te hoogte te stellen, naar Nederland vertrokken. De inspecteur wilde niet verder ingaan op deze zaak. Hij volstond met de mededeling dat Janki thans in Nederland zit.

[quads id=1]

Van huis vertrokken

Volgens de familie is de man op 12 oktober 12.30 uur van thuis vertrokken in een roodgelakt voertuig. Hij is sedertdien niet meer thuis gekomen. Volgens de familie werd enkele dagen daarna een melding gedaan dat de vermiste Janki in Nederland is aangehouden met drugs. De politie heeft ook deze melding onderzocht en het bleek dat de naam van de vermiste persoon niet voorkwam op de lijst van passagiers die naar Nederland zijn vertrokken.

Passagier op de lijst

[quads id=1]

Op vrijdag 26 oktober heeft de familie officieel een aangifte gedaan van vermissing. De politie heeft intussen verhoren afgenomen en het blijkt dat de bestuurder van de rode wagen slechts een taxirit heeft gereden. Hij heeft het slachtoffer gereden naar een supermarkt op de hoek van de Noordpolderdam en de Leiding 8. Volgens de familie heeft het slachtoffer onlangs een perceel verkocht.

Veel geld bij zich

[quads id=1]

Hij heeft een deel van het geld aan zijn vrouw gegeven en de rest van het geld had hij bij zich gehouden. Het slachtoffer is dus met veel geld van huis vertrokken. Hoe hij Nederland heeft bereikt, is bij de familie niet bekend. Zoals de politie dat aangeeft, wordt het slachtoffer dus niet meer vermist.

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2018/10/31/vermist-perdiep-janki-uit-suriname-hij-is-met-veel-geld-opzak-uit-huis-vertrokken/

 

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.