Hans uit Nederland opgesloten voor omgang met meerdere jonge meisjes in Afrika

politie Nederland

Nederland ~ Politie: drie slachtoffers van 8, 9 en 10 jaar. De Keniaanse politie heeft donderdag een man uit Nederland aangehouden die wordt verdacht van intiem misbruik van drie meisjes van 8, 9 en 10.

[quads id=1]

Man uit Nederland

Volgens een hulpstichting bestierde hij een weeshuis waar hij namenlijsten bijhield van 70 meisjes waarvan de maagdelijkheid werd geregistreerd. Hans V. werd opgepakt in de hoofdstad Nairobi. Detectives van een gespecialiseerde politiedienst hebben hem aangehouden, melden regionale media.

[quads id=1]

Politie Kenia

V. zou de meisjes in 2016 hebben misbruikt. De Nederlander was daarna twee jaar spoorloos voor de autoriteiten, maar is nu toch gepakt. Hij wordt vrijdag voorgeleid. Volgens de stichting Cradle, die zich inspant voor kinderen, werd de Nederlander eerder verdacht van misbruik van tieners, maar werd hij destijds vrijgesproken.

Meisjesschool
Nederland politie
Foto van https://mingooland.com

Hij zou een meisjesschool hebben gehad in een sloppenwijk. V. zou in de school een namenlijst hebben bijgehouden met 70 meisjes, met achter de naam ’maagd’ of ’niet maagd’, zegt Cradle. Dat wijst erop dat hij ’in ieder geval intiem contact had met hen allemaal’, aldus de stichting.

Naam ’Spring Chicken’
Nederland politie
Foto van politie Kenia

De man uit Nederland zou ook meisjes hebben meegenomen naar Mombasa, waar ze omgang hadden met andere mannen. Daar zouden de kinderen zijn aangeboden als ’spring chicken’, ook de naam van zijn school. „Een van de meisjes merkte op dat die naam symbool stond voor het seksueel uitbuiten van jonge meisjes.”

Meisjes ook aangerand

[quads id=1]

Volgens de organisatie zou tijdens het eerdere proces, waarin de Nederlander geen straf zou krijgen, door de politie niet zijn meegeholpen. Agenten zouden de meisjes juist hebben aangerand en familieleden hebben aangeklaagd voor ’gefabriceerde criminele delicten’, aldus Cradle.

Nieuw weeshuis

[quads id=1]

Na de aanklachten tegen hem zou V. ergens anders een nieuwe school c.q. weeshuis hebben opgericht. Op Facebook schrijft hij inderdaad over ’mijn weeshuis’ bij een video. Hij zou inmiddels meerdere kinderen hebben bij meerdere exen. Ook op zijn sociale mediakanalen schrijft hij veel over zijn exen en deelt hij ’memes’ over het hebben van verschillende exen.

Bron: Telegraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.