Video bekendmaking – Brug over Saramaccakanaal is al bijna klaar!

brug Suriname

Brug – Bouwwerkzaamheden nieuwe brug Saramaccakanaal te Suriname verlopen vlot. De werkzaamheden bij de bouw van de nieuwe brug over het Saramaccakanaal verlopen vlot.

[quads id=1]

Brug Suriname

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de opritten van de brug in Beekhuizen. Volgens de planning van de directievoerder, ACE Consultancy, is de opleverdatum van eind december 2018 haalbaar.

Jordan Frijde, project ingenieur bij de directievoerder ACE Consultancy, geeft tijdens een interview met het Nationaal Informatie Instituut (NII) aan dat er tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden wat ‘kleine’ stagnaties zijn opgetreden, met onder andere de nutsbedrijven.

[quads id=1]

Deze stagnaties zijn redelijk goed opgelost, waardoor zij hun target wel kunnen halen.

Kleine stagnaties

De werkzaamheden aan de aansluitwegen naar de brug, die een maand terug gestart zijn verlopen ook vlot, zegt Jordan. De bedoeling is dat die in het eerste kwartaal van 2019 opgeleverd moeten worden. Er worden aan beide kanten van de brug aansluitwegen aangelegd.

Slangenhoutstraat verlengd

[quads id=1]

Aan de noordelijke zijde wordt de Slangenhoutstraat verlengd tot de voet van de brug en aan de zuidelijke zijde wordt de Sir. Winston Churchillweg zodanig gevormd dat bestuurders zonder stagnatie over de brug kunnen rijden.

Bekijk hier de video voor meer meer uitleg over het project. Deel het met een ieder!:

Bron: DeBoodschap
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.