Moeder en kids met meerdere kap verwondingen zwaargewond aangetroffen ~ Suriname

broer Suriname

Suriname ~ Drie zwaar gewonden bij kappartij Groenhartweg. Aan de Groenhartweg, politie ressort Rijsdijk te Suriname in het district Para heeft zich donderdagochtend rond 03.30 uur een kap partij voorgedaan.

[quads id=1]

Politie Suriname

Een moeder en haar 6- jarige zoon werden met kap verwondingen over het gehele lichaam met twee ambulances naar het ziekenhuis in Paramaribo vervoerd. De politie die het geval bevestigd zegt dat de verdachte G.T. nog niet is aangehouden.

Verdachte nog niet aangehouden

[quads id=1]

De redactie verneemt dat een aangrenzend bos uitgekamd werd door leden van het Regio Bijstand Team Midden. Na drie uren werd de 16- jarige dochter van de vrouw vrouw met verschillende kapverwondingen aangetroffen. Er werd een ambulance ingeschakeld waarna het slachtoffer werd afgevoerd.

Operatie

[quads id=1]

Kap Suriname
Voorbeeldfoto. Man met kapmes

Volgens de politie moest er operatief worden ingegrepen bij de 16 jarige vrouw. Het motief is vooralsnog onbekend. De politie van Rijsdijk heeft de zaak in onderzoek. Aan de aanhouding van de verdachte wordt gewerkt.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.