Video – Ben Olivieira eist flink bedrag van krant en Xiomara Thompson ~ Suriname

politie Suriname

Suriname ~ Ben Olivieira uit Suriname eist schadevergoeding na bericht over misbruik. Advocaat Irwin Kanhai heeft namens zijn cliënt, Ben Oliviera (71), een kort geding ingediend tegen de Ware Tijd (dWT), verslaggever Ivan Cairo en Xiomara Thompson.

[quads id=1]

Ben uit Suriname
Foto uit de Times Suriname
Kanhai en Olivieira foto uit de Times

Oliviera eist een schadevergoeding van euro 100.000 van dWT en euro 100.000 van Thompson. De 27-jarige Thompson, die in Nederland woont, heeft via dWT wereldkundig gemaakt dat Olivieira haar 13 jaren terug intiem heeft misbruikt. De ondernemer en weldoener ontkent dit en zegt dat hij een liefdesrelatie had met haar.

[quads id=1]

14-jarige meisje

politie Suriname

Hij was haar ‘sugar daddy’. De relatie heeft hij beëindigd, omdat ze steeds veel meer geld van hem eiste. Olivieira eist nu een schadeloosstelling. Hij vindt dat zijn reputatie wordt geschaad door dit bericht. Thompson komt binnenkort naar Suriname om persoonlijk aangifte te doen.

Wil je Ben een beetje beter leren kennen? Hij was ooit te gast bij Earl op ‘Tap A Bankstel. Bekijk hier de video ervan:

[quads id=1]

Bron: GFC Nieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.