Vermist – Perdiep Janki uit Suriname. Hij is met veel geld opzak uit huis vertrokken

Vermist Suriname

Suriname ~ Janki wordt weken vermist. De familie Janki deed op dinsdag 23 oktober melding van vermissing van Perdiep Janki uit Suriname. Hij wordt sinds 12 oktober vermist.

[quads id=1]

Janki uit Suriname

Volgens de familie is de man op die bewuste dag omstreeks 12.30 uur van thuis vertrokken in een roodgelakt voertuig. Hij is sedertdien niet meer thuis gekomen. Volgens de familie werd enkele dagen daarna een melding gedaan dat de vermiste Janki in Nederland is aangehouden met drugs.

[quads id=1]

In Nederland

De politie heeft de zaak onderzocht en het blijkt dat de naam van de vermiste persoon niet voorkwam op de lijst van passagiers, die tussen 12 oktober en 23 oktober naar Nederland zijn vertrokken. Op vrijdag 26 oktober heeft de familie officieel een aangifte gedaan van vermissing.

Aangifte van vermissing

[quads id=1]

De politie heeft intussen verhoren afgenomen en het blijkt dat de bestuurder van de rode wagen slechts een taxirit heeft gereden. Hij heeft het slachtoffer gereden naar een supermarkt op de hoek van de Noordpolderdam en de Leiding 8 te Suriname. Volgens de familie heeft het slachtoffer onlangs een perceel verkocht.

Geld bij zich gehouden

Hij heeft een deel van het geld aan zijn vrouw gegeven en de rest van het geld had hij bij zich gehouden. Het slachtoffer is dus met veel geld van huis vertrokken. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Geschreven Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.