Over Radjinderkoemar uit Suriname die zijn bloedeigen dochter heeft misbruikt

school Paramaribo

Suriname ~ Strafeis tegen verdachte misbruik in november. Het Openbaar Ministerie houdt op 22 november zijn requisitoir in de strafzaak tegen Radjinderkoemar C die verdacht wordt van het intiem misbruiken van zijn bloedeigen veertienjarige dochter.

Radjinderkoemar uit Suriname

De man zou het kind jaren hebben misbruikt. Zijn vrouw vertelde reeds niet te hebben opgemerkt dat haar man, met wie zij zeventien jaar een relatie heeft, haar dochter jarenlang misbruikte.

Zij getuigde dat de man zich enerzijds als een zorgzame vader opstelde. Hij stond vroeg op en maakte brood voor zijn vrouw en kind klaar, waardoor zij niet merkte dat er iets gaande was. Anderzijds sloeg hij zijn vrouw en hij schold haar uit. De vrouw getuigde dat deze zaak aan het rollen kwam toen zij en haar dochter naar een film over misbruik keken.

Film over misbruik
politie Suriname
Voorbeeldfoto

Zij vond het opvallend dat het meisje na de film stil werd, terwijl zij normaliter met haar sprak. Zij moest haar daarna enkele keren zeggen om te gaan baden maar het meisje ging niet wat de moeder boos maakte. Toen de dochter gebaad was, zei de moeder dat zij haar man zou verlaten. Toen zij dat zei, omhelsde haar dochter haar.

Het meisje vertelde toen dat zij jarenlang intiem werd misbruik

Geschreven door  TATJANA MUSKIET
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.