Kries van Combémarkt Suriname wordt beschuldigd en bedreigd met de dood

Combe markt Suriname

Suriname ~ POLITIE ONDERZOEKT DREIGTELEFOONTJES DIRECTEUR COMBÉMARKT – De persoon achter de telefonische dreigementen aan het adres van Kries Kalipdewsing, directeur van Combémarkt, wordt opgespoord.

[quads id=1]

Kries uit Suriname

De zakenman uit Suriname heeft aangifte gedaan bij de politie. Kalipdewsing wordt al langer dan twee weken anoniem gebeld en beschuldigd van het verduisteren van vijftig kilogram cocaïne. Hij en familieleden worden bedreigd met de dood.

De ondernemer ontkent de beschuldiging. Hij zegt de zaak te hebben aangegeven bij de justitiële autoriteiten, omdat hij niets van de drugs afweet en de dreigementen heel serieus neemt. “Ik bemoei me niet met die branche. Ik doe geen drugszaken”, zegt Kalipdewsing, die geen idee heeft wie achter de dreigementen zit en wat die persoon beoogt.

[quads id=1]

Ik doe geen drugszaken

“Ik heb die man zelf gevraagd om hem persoonlijk te spreken, omdat het mij stoort. Ik heb hem gevraagd of ik niet naar hem toe kan gaan zodat ik weet wat hij precies van me wil hebben. Hij blijft mij bedreigen en zeggen dat ik drugs van hem heb. Als het iemand is die ik moet betalen moet hij bij mij komen. Ik weet uiteindelijk niet waarom iemand zoiets doet en zulke zware beschuldigingen uit.”

Beloning van SRD 10.000

[quads id=1]

Kalipdewsing heeft twee weken geleden een beloning van maximaal SRD 10.000 uitgeloofd voor de persoon die hem informatie kan verschaffen over de dader. Tot heden is er geen informatie bekend over de beller. De ondernemer zegt dat hij op zowel bedrijfs- als privénummers voortdurend wordt gebeld en dat zijn bedrijf hiervan schade ondervindt.

Via Facebook

Hij heeft ervoor gekozen om het probleem wereldkundig te maken via Facebook om op zo’n manier hulp van de gemeenschap te krijgen bij het achterhalen van informatie over de persoon.

[quads id=1]

Combe markt Suriname

In 2017 was Kalipdewsing ontvoerd door een man die zich voordeed als makelaar en die driehonderdduizend euro losgeld eiste. Deze verdachte en handlangers zijn opgepakt en wachten op hun berechting.

Geschreven door Cheflin Paulus
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.