Creoolse man in Suriname vermoedelijk door misdrijf omgekomen. Nabestaanden gezocht

overleden Suriname

Suriname ~ Lichaam nog niet geïdentificeerd. Een jager attendeerde op dinsdag 16 oktober de politie van Calcutta te Suriname erop dat er een lijk in verre staat van ontbinding was aangetroffen.

[quads id=1]

Overleden in Suriname

Het lijk werd langs de weg naar Coppename ter hoogte van kilometer 81 aangetroffen. Het resultaat van de obductie is vooralsnog niet binnen en het lijk is ook niet geïdentificeerd, zegt hoofdvoorlichter Humphrey Naarden. De recherche Kapitale Delicten heeft deze zaak in onderzoek.

[quads id=1]

Vermoedelijk een misdrijf

Het vermoeden bestaat dat er hierbij sprake is van een misdrijf. Het gaat in deze om een manspersoon van creoolse afkomst. De benen van het slachtoffer waren vastgebonden middels een stuk laken. Op basis van deze bevinding vermoedt de politie dat er sprake kan zijn van een misdrijf.

[quads id=1]

Benen vastgebonden

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Deze afdeling is te bereiken op de telefoonnummers 403645 / 402736/ 403252. Deel het bericht en de foto’s met anderen wellicht weten ze meer. Als er nabestaanden zijn dan kan het lichaam misschien sneller geïdentificeerd worden.

Scrol naar beneden voor de foto’s. Let op de beelden kunnen zeer schokkend overkomen:
[quads id=1]

 

Foto’s van Elke Dag Nieuws Suriname

Gerelateerde berichten:

Politiebericht – Lichaam in staat van ontbinding aangetroffen ~ Suriname

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.