Anoniem – Waarom ga ik verder met een man van wie ik niet hou? Suriname

anoniem Suriname

Suriname ~ Hallo FamilieNieuws. Ik ben Rana. Ik ben een dame van 35 jaar. Ik woon in Suriname en ik wil graag mijn verhaal met jullie delen. Ik twijfel namelijk over bepaalde keuzes die ik heb gemaakt.

[quads id=1]

Rana uit Suriname

Vijf jaren terug leerde ik een man kennen hier in Suriname. Ik zal hem voor het gemak Leroy noemen. Ik kwam toen uit een relatie waar ik bedrogen was en was heel droevig. Hij was net een steun pilaar voor mij en we hadden leuke tijden met elkaar.

Ik hield niet van hem

[quads id=1]

Hij woonde bij zijn moeder. Na 3 maanden ging het mis tussen hem en zijn moeder en besloot ik hem in huis te nemen. Wij hadden een “relatie”, zonder dat ik het wist. Hij gaf aan van mij te houden, maar het gevoel was niet wederzijds. Ik heb hem geaccepteerd, omdat ik mij goed voelde bij hem.

Hij loog vaak

anoniem Suriname

Al vanaf het begin was er ruzie, omdat hij vaak loog. Hij was ook vaak intiem aan het chatten met dames die hij pas had leren kennen en ik kwam daar achter. Ik besloot toch om het te proberen, omdat hij in huis de man was die ik graag wilde hebben. Een man die alles voor je deed en je als een prinses behandelde. Hij is geen man met veel geld, maar de liefde had hij wel voor mij.

[quads id=1]

Liefde voor mij

Nadat hij merkte dat ik een nummer van een kennis in mijn mobiel had brak de hel los. Hij confronteerde mij mee en ik gaf aan dat het een kennis is en niets meer. Hij beschuldigde mij van vreemd gaan. Ik werd toen zo boos en zei hem: Als je denkt dat ik vreemd ga dan hou ik het daarbij. Hij werd toen zo kwaad en mishandelde mij als een bezetene.

Ik werd mishandeld

Met behulp van mijn moeder kwam ik vrij uit zijn wurging. Hij werd toen eruit gezet. Na een maand vergaf ik hem en mocht hij terugkomen. Ik had intussen Stanley leren kennen. Stanley was een collega en wij konden heel goed met elkaar opschieten. Na een paar maanden kwam van het een het ander. Wij hadden intiem contact met elkaar.

[quads id=1]

Van het een kwam het ander

Stanley was gebonden, maar had alle vrijheid. Hij kwam en ging uit huis wanneer hij maar wilde. Nadat Leroy door mijn mobiel te weten kwam dat ik wat met Stanley had, heeft hij mij wederom mishandeld. Dit was erger dan de eerste keer. Ik zette hem weer uit huis. Na 3 maanden kwam Leroy weer in huis en vergaf ik hem. Intussen ging het ook slecht tussen mij en Stanley. We namen een break maar na 7 maanden hebben wij het weer opgepakt.

Zelf vertrokken

Nadat Leroy zag dat het maar niet lukte tussen ons besloot hij zelf weg te gaan. Ik was toen vrij. Mijn “relatie” met Stanley ging verder. Het heeft bijkans 4 jaren geduurd. Leroy die was nooit echt weg, want hij hielp mij nog met het een en ander. Hij gaf steeds aan dat hij van mij hield. In de bijkans 4 jaren met Stanley begonnen dingen verkeerd te gaan. Hij had thuis ook veel problemen.

Ik ging terug

Niets dat ik deed kon hem blij maken. Stanley zijn vrouw kwam er toen achter dat hij vreemd ging. Wij hebben onze relatie met veel tranen en verdriet moeten beëindigen. Ik besloot om echt terug te gaan naar Leroy, omdat hij ook nooit echt weg was en mij met alles hielp. Zelfs voor de bouw van mijn huis heeft hij een lening genomen, wat Stanley nooit zou doen.

Hij koos voor zijn gezin

[quads id=1]

Ik was wel echt gaan houden van Stanley en hij van mij, maar hij koos uiteindelijk toch ook voor zijn gezin. Ik merkte trouwens ook op dat het geen opbouwende relatie was en ik mijn tijd heb verspild aan hem. Ik ben nu uiteindelijk terug bij Leroy, maar ik heb geen liefde voor hem. De vrees dat hij mij weer uit jaloezie zal mishandelen is er nog steeds. Hij zegt vaak dat hij veranderd is. Maar ik weet het echt niet.

Nieuwe relatie

Ik zit nu in een liefdeloze relatie. Met een man waar ik wel op kan bouwen. Leroy houdt echt van mij. Ik hiel echt van Stanley. Heb ik nu een goede keus gemaakt om terug te gaan bij Leroy? Misschien moest ik met een nieuwe relatie beginnen? Daar voel ik mij nu wel te oud voor. Ik ban al 35. Wanneer kan ik eindelijk beginnen met mijn leven?

Gerelateerde verhalen:

Anoniem – Ik heb een schatje, maar het lukt niet tussen ons in bed ~ Suriname

Anoniem – Omdat hij uit loopt, ga ik nu ook vreemd ~ Suriname

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig