Anoniem – Mijn moeder doet zo verliefd tegen mijn vriendje. Moet ik bang zijn? Suriname

moeder Suriname

Hallo FamilieNieuws. Ik ben Sara. Ik ben 24 jaar en ik woon nog bij mijn ouders in Suriname. Paramaribo. Ik zit met een probleem waar ik met niemand over durf te praten. Ik schaam me ook tegenover andere mensen.

[quads id=1]

Sara uit Suriname

De relatie van mijn moeder en mij is nooit goed geweest. Ik ben een papa’s kindje en ik denk eigenlijk dat ze altijd jaloers is geweest. Mijn vader is een lopende man. Hoe zal ik het uitleggen. Hij is altijd over straat en slaapt niet altijd thuis. Er is altijd ruzie tussen die twee en ze reageert het ook vaak op mij af. Dan hebben zij en ik weer ruzie. Mijn vader neemt het ook altijd op voor mij. Ik deed eigenlijk ook nooit iets verkeerd. Mijn moeder irriteert zich gewoon aan mij. Ik ben sowieso van nature best wel stil. Terwijl zowel mijn moeder al mijn vader erg druk zijn en aandacht vragen aan een ieder.

[quads id=1]

Ze zijn druk

Ik heb altijd mijn best op school gedaan. Maar liep altijd in de schaduw van mijn moeder. Ze zette me ook altijd voor schut. Pas later begreep ik dat mijn moeder gewoon jaloers is. Omdat mijn vader wel van mij houdt en niet van haar. Eigenlijk hield iedereen wel van mij. Ik kreeg de aandacht die zij eigenlijk wilde hebben.

Jaloers op mij

moeder Suriname

Ik ben eindelijk verliefd. Ik heb sinds 5 maanden een vriend. Mijn eerste vriendje. Ronald. En een maandje geleden heb ik hem voorgesteld aan mijn ouders. Mijn vader vindt hem niets. Maar dat had ik van te voren kunnen weten. Ik ben papa’s girl. Niemand is waarschijnlijk goed genoeg

[quads id=1]

Papa’s meisje

Maar met mijn moeder is het anders. Ze was gelijk ‘verliefd’ op Ronald. Ik zeg verliefd want ze was helemaal into him. Zelfs Ronald voelde zich een beetje beschaamd. Nu niet meer hoor. Nu ben ik bang om hem te verliezen aan mijn moeder. Als je mijn moeder ziet. Hoe ze doet. Schandelijk gewoon. Maar die eerste dag kon ik er nog wel om lachen. het was meteen een hele leuke sfeer in huis. Gezellig en lacherig. Bij mij doet ze nooit zo.

We zijn nu ongeveer 4 weken verder. De ‘verliefdheid’ is erger geworden. Veel erger. Mijn moeder vraagt Ronald wat hij wil eten, ze zit naast hem op de bank en flirt de hele tijd met hem. Het allerergste vind ik: Ronald geniet ervan. Hij houdt van mijn moeder. Als ik niet thuis ben zit hij bij haar in de keuken. Lachen en kletsen.

Ronald geniet

Bijna teleurgesteld als ik binnenloop. Als ik weg wil gaan dan zegt hij: Neem je moeder mee. Of laten we thuis blijven. Bij mijn moeder. Ik ben 24 en mijn moeder is 43. Een jonge knappe vrouw. Ik denk dat ze zo doet omdat ze te weinig liefde krijgt. Te weinig liefde van de man in haar leven. Ze kan niet flirten met mannen over straat want mijn vader is een man van de straat. Een macho man dus dat kan niet. Dus daarom mikt ze op mijn Ronald,

Nek massage

Ik denk niet dat mijn moeder echt verliefd is op hem hoor. Maar die aandacht. Het lijkt alsof ze er niet meer zonder kan. Ze flirt echt. Het gaat steeds verder. Een paar voorbeelden: Haar voeten op zijn benen als ze op de bank ligt. Of hem steeds vragen om haar nek te masseren. Is dat normaal? Trouwens als mijn vader thuis is dan doen ze niet zo.

Het is een beetje verschut nu. Maar Ronald doet ook gewoon eraan mee. Ik weet niet zo goed hoe ik dit moet zien. En of ik dit normaal moet vinden. Misschien moet ik blij zijn dat mijn moeder zo goed kan opschieten met mijn vriendje? Het kon ook anders zijn.

[quads id=1]

Wat is normaal

Of moet ik dit stoppen want straks loopt het uit de hand en belanden die twee bijvoorbeeld in bed? Kan dat? Of stel ik me aan. Ik ben ook zo onzeker. Dit is mijn eerste liefde en ik weet niet wat normaal is. Ik wil Ronald ook niet beledigen. Maar ik zie ook aan mijn moeder dat ze het heel hoog in haar bol krijgt. Alles van haar is Ronald. Soms wil ik hem laten en zeggen dat hij maar met mijn moeder moet gaan n**ken. Uit kwaadheid. Maar ik ben eigenlijk bang dat ze dat echt van plan zijn.

Gerelateerde verhalen:

Anoniem – Ik heb eindelijk een baby maar mijn moeder is teleurgesteld in mij

Anoniem – Mijn moeder accepteert mijn zwarte kinderen niet ~ Paramaribo

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig