Video – Huis met de inboedel totaal verwoest door brand. 4 kinderen dakloos ~ Suriname

brand Suriname

Suriname – Een echtpaar en vier kinderen zijn dakloos geworden door een brand die zaterdag in hun woning aan de Swastikaweg in Suriname woedde.

Woning te Suriname

Bij de brandweer kwam de melding van de brand om 22.06 uur binnen. Brandweervoorlichter Xaviera Rigters zegt aan de krant dat de brandweer om 22.11 uur ter plekke arriveerde.

De brandweerlieden troffen het huis in lichterlaaie aan. Buren ontdekten het vuur waarna de brandweer werd ingeschakeld. Volgens hen gingen, nog voordat de brand woedde, de lichten van de woning aan en uit.

In het binnenland

Zij vertelden dat een moeder, vader en vier kinderen daar woonden die ten tijde van de brand vermoedelijk in het binnenland waren. Er staan twee huizen op het erf. Voorin woont de eigenaresse en achterin het gezin dat het pand huurde.

Het huis dat in vlammen stond, was niet verzekerd en ook niet aangesloten op het elektriciteitsnet. De huurders tapten stroom af van de woning van de eigenaresse.

Niet verzekerd

De brandweer verwijderde een 28 lbs gascilinder uit het brandende pand. Er was een gasfornuis in de woning maar dat was defect. Verder was er geen gasleiding. Het huis met de inboedel ervan zijn geheel verwoest door de brand. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De politie onderzoekt nog hoe de brand ontstond

Bekijk hier de video van de brand:

Geschreven door TATJANA MUSKIET
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.