Video – Fly AllWays komt met lijndiensten naar Cuba ~ Suriname vakantie

vakantie Suriname

Suriname ~ Fly AllWays komt met lijndiensten van Suriname naar Havana. Cuba met iets meer dan 11 miljoen inwoners is een interessante nieuwe markt voor Suriname.

Mede omdat Cuba een land is als geen ander in de regio met betrekking tot vergaande ontwikkelingen op medisch gebied, en het opkomend toerisme is een reis naar Cuba een ervaring die niet te evenaren is. Het straatbeeld in de grote steden en met name Havanna heeft iets authentieks uit de jaren ‘60 met de oude Spaanse koloniale gebouwen en vele gerestaureerde old timers, die veelvuldig in het straatbeeld voorkomen.

De bevolking is hartelijk en de misdaad ontzettend laag in vergelijking met enkele andere Zuid-Amerikaanse landen. Het grondgebied van Cuba bestaat uit 4.195 eilanden met een gezamenlijke oppervlakte van 110.992 km². Het grootste hiervan is het hoofdeiland Cuba, met een lengte van 1250 kilometer en een breedte van 191 km. Dit is tevens het grootste eiland in de Caribische Zee. De ticketprijs van Fly AllWays is interessant, omdat het een directe vlucht is van Suriname naar Cuba en er dus geen overstap of hotelkosten bijkomen in een ander land van de regio. Het aktietarief start met US$ 696.00.

vakantie Suriname
Voorbeeldfoto van Cuba op Pinterest

Fly AllWays heeft al een succesvol jaar achter de rug met haar route op de zaterdag naar de tweede grootste stad in Cuba, met de naam Santiago de Cuba. Met veel ondersteuning en nauwe samenwerking met de overheid van Suriname en Cuba heeft Fly Allways nu de Havana route ontwikkeld. In medio november gaat Fly Allways van start om 2 – 3 maal per week rechtstreeks naar Havanna te vliegen.

Aan de hand van groei zal de frequentie worden opgevoerd in Januari met dagelijkse lijndienst naar de Cubaanse hoofdstad. Als nog relatief jonge maatschappij heeft Fly AllWays haar bestaansrecht kunnen bevestigen met de andere vaste vliegschema’s naar de bestemming Curaçao op de woensdag en de zondag en de Dominicaanse Republiek op de woensdag. De visie van Fly AllWays is dat we een grote Caribbean family zijn en met die zienswijze wil de maatschappij de brug zijn om elkaar te verbinden om zodoende sociaal en economisch vooruit te kunnen komen.

Naast ticketverkoop kunnen klanten bij het ticketkantoor van Fly AllWays aan de Aidastraat #9 terecht voor praktische informatie over bestemmingen en zaken als informatie over aanvragen voor visum, reisverzekering e.d. voor uw reis naar Cuba. Fly AllWays is te vinden bij booth 31 van de United Caribbean Business fair waar bezoekers na het invullen van een contactformulier kunnen meedingen voor vrije tickets naar Havana.

Wil je meer weten over Cuba en wil je geinsprreerd raken? kijk dan naar onderstaande video’s. Deel ze met degene met wie je naar Cuba wilt:

En bekijk onderstaande video voor meer tips: