Politie bericht- Bejaarde drugsgebruiker uit Suriname bedreigt vrouw met de dood

vrouw Paramaribo

Suriname ~ Echtgenoot bedreigt zijn vrouw en belandt in het cellenhuis. De 65 –jarige Jaipersad uit Suriname  bedreigde op woensdag 24 oktober zijn echtgenote met de dood.

[quads id=1]

Bejaarde uit Suriname

Jaipersad had de echtelijke woning 10 jaren geleden verlaten om bij een andere vrouw te zijn. Toen het niet meer boterde tussen hem en die vrouw keerde hij weer naar huis. Jaipersad en zijn echtgenote waren inmiddels van tafel en bed gescheiden.

[quads id=1]

Tafel en bed

Jaipersad kreeg dagelijks ruzie met zijn echtgenote om geld. Dat geld moest zij aan hem geven om te voorzien in zijn drugsbehoefte. Op 24 oktober was dat weer het geval. Toen hij geen geld kreeg van zijn vrouw greep hij een scherp voorwerp waarmee hij haar met de dood bedreigde.

Aangifte bij de politie
vrouw slaan Suriname
Voorbeeldfoto van Womens eNews

De vrouw deed aangifte bij de politie.
Op donderdag 25 oktober is Jaipersad door de politie van het ressort Lelydorp aangehouden en in verzekering gesteld voor bedreiging met een misdrijf.

Bron KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.