Politiebericht – Sabrina is mishandeld door Boeroe uit Paramaribo

politie Suriname

Paramaribo ~ Weigering toegang tot adres kost Sabrina slagen in gelaat. De 43-jarige Melvin D. alias ‘Boeroe’ is op donderdag 11 oktober door de politie van het bureau Flora te Paramaribo aangehouden en opgesloten voor zware mishandeling.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

In de maand september van dit jaar sloeg hij een 43-jarige vrouw zodanig in het gelaat dat zij een neusbeen fractuur opliep.
Melvin en de partner van het slachtoffer zijn vrienden van elkaar. Op een dag in de maand september ging Melvin met enkele vrienden naar het woonadres van het slachtoffer om met haar partner te dobbelen.

[quads id=1]

Vrienden van elkaar

Ondanks het slachtoffer Melvin te kennen gaf, dat haar partner niet aanwezig was wilde hij toch ter plaatse blijven om te dobbelen. Toen het slachtoffer dat weigerde werd Melvin zo boos dat hij haar op een gegeven moment slagen toegebracht in het gelaat. Melvin werd opgespoord maar wist tot donderdag 11 oktober uit handen van de politie te blijven.

[quads id=1]

ruzie Paramaribo

Hij is aangehouden

Op die bewuste donderdag zag het slachtoffer hem op een adres in het ressort Flora. Zij schakelde de politie in die het adres gelijk aan deed en Melvin aan hield
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.