Politiebericht – 23-jarige opgesloten voor mishandeling vriendin en moeder ~ Paramaribo

politie Suriname

Paramaribo ~De politie van het ressort Flora heeft onlangs de 23-jarige Rowe T. ingesloten voor zware mishandeling, mishandeling en bedreiging. Hij heeft zijn partner zwaar mishandelt en bedreigt. Ook zijn moeder heeft hij mishandelt.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Rowe verdenkt zijn 20-jarige partner ervan dat zij voor hem uitloopt. Hij raakte op donderdag 11 oktober zo verhit dat hij haar sloeg en met de dood bedreigde. Toen Rowe’s moeder ertussen kwam kreeg zij ook klappen te incasseren.

[quads id=1]

Haar neersteken

Rowe greep vervolgens naar een scherp voorwerp waarmee hij zijn partner wilde neer steken. Het gelukte haar hem te ontwapenen. Tijdens die handeling liep zij een ernstige verwonding op aan haar hand. Huisgenoten schakelden de politie in. Rowe vluchtte weg bij het zien van de politie. Later op de dag werd hij door zijn zwager aangehouden en overgebracht naar het politie bureau. Zijn zwager is politieambtenaar.

Zwager heeft hem aangehouden

[quads id=1]

ruzie ParamariboDe moeder en partner van Rowe zijn na medische behandeling op de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis heengezonden. Zijn partner is voor verdere behandeling verwezen naar een specialist.

Maximaal 10 jaar

[quads id=1]

Vermeldingswaard is dat de maximale gevangenisstraf voor zware mishandeling tien jaar is. Daarnaast mag de rechter de veroordeelde ook een geldboete geven van de vijfde categorie. Als de schuldige dit misdrijf begaat tegen zijn of haar ouders, zijn of haar partner of kind kan de gevangenisstraf met een derde worden verhoogd.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.