Nieuw in Suriname: Nu lekker op vakantie en later aflossen

vliegtuig Paramaribo

Suriname ~ ‘Reizen en later betalen nu mogelijk’ “Wij willen de mensen in Suriname die verlangen om te reizen of op vakantie te gaan tegemoet komen. Er zijn velen die dat nu niet kunnen bekostigen en wij spelen daarop in.”

Vakantie Suriname

Dit zegt Michael Frijmersum, manager van Does travel & Cadushitours. Het reisbureau is een samenwerking met Godo Bank Suriname aangegaan om de kosten van binnen en buitenlandse reizen van haar klanten te financieren. Ook kunnen klanten van de bank nu hun verzekering bij het reisbureau afsluiten.

Vakantie kosten financieren

Commercieel directeur Aswin Gopi zegt dat de bank eraan heeft gedacht om rekeninghouders in Suriname tegemoet te komen, omdat het streven is om op financieel vlak zoveel mogelijk voor haar leden te betekenen. Hij noemt het samenwerken een mogelijkheid om in te spelen op de noden van de gemeenschap in deze moeilijke financieel economische situatie. “Wij stellen mensen in de gelegenheid om nu te reizen en later af te lossen. Door met dit initiatief te komen, verwachten wij ook dat meer mensen zullen reizen in de toekomst.”

Meer mensen zullen reizen

Volgens het hoofd van de marketing afdeling van Godo, Henna Bendanon is het uit onderzoek gebleken dat veel Surinamers die wel willen reizen dat niet doen vanwege geldgebrek. “Wij hebben een beetje onderzoek gedaan en het blijkt dat een selectieve groep reist. De rest werkt alleen maar omdat ze niet op vakantie kunnen gaan. Wij willen die mensen ook tegemoet komen. We willen ook dat zij de rest van de wereld zien.”

vliegtuig Suriname
Twee jaar aflossen

Klanten worden in de gelegenheid gesteld om hun reiskosten in termijnen tot maximaal twee jaar af te lossen. Ook seniorenburgers komen in aanmerking. Gopi zegt dat er binnenkort ook zal worden ingespeeld op de prijzen van lokale trips naar het binnenland die zullen worden aangeboden door het reisagentschap.

Binnen Suriname

“Wij zullen met acties komen en kijken wat wij kunnen doen aan de prijzen. Men kiest als zij kunnen eerder een trip naar het buitenland, omdat de prijzen voor binnenlandse reizen heel hoog zijn.”

Geschreven door  Cheflin Paulus
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.