Politiebericht ~ 30-jarige Prasant opgesloten na inval aan de Kwattaweg te Paramaribo

politie Paramaribo

Paramaribo ~ Arrestatie Team houdt verdachte met zware wapens aan. Het Arrestatie Team heeft bij een inval aan de Kwattaweg te Paramaribo op woensdag 24 oktober de 30-jarige Prasant R. aangehouden.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

politie Paramaribo Politie Paramaribo

[quads id=1]

Na uitgewerkte informatie is er een inval gepleegd op het adres. Daarbij zijn er onder andere in beslag genomen een aantal vuurwapens en munities. Deze succesvolle inval is mede te danken aan de nauwe samenwerking tussen het Arrestatie Team (A.T.) en het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) in de voorbereidingsfase van deze inval.

30-jarige verdachte

[quads id=1]

De 30-jarige Prasant R. die op woensdag 24 oktober bij een inval aan de Kwattaweg door het Arrestatie Team (AT) is aangehouden is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor overtreding van de Vuurwapen Wet. Zijn vader is na verhoor heengezonden.

De zaak wordt verder onderzocht

De afdeling Kapitale Delicten van de politie zet het onderzoek in deze zaak voort.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.