Video – Een lied en tekst voor de overleden 18-jarige Shanisha Noermohamed ~ Nickerie

overleden Nickerie

Nickerie – Suriname,

Overleden 18-jarige

Shanisha Noermohamed

[quads id=1]

overleden Nickerie

Soms sta je er niet bij stil hoe verrassend het leven ook alweer niet kan zijn. Twee dagen geleden zag je me, kwam je al rennend naar me toe en gaf je mij een dikke knuffel. Je vroeg me nog: Juffie wanneer drinken we weer eens een iced-koffie en ik verliet de plek met de woorden GAUW, niet wetende dat het onze laatste “toevallige” ontmoeting was.

De liefde en vriendelijkheid dat je altijd uitstraalde zou mij nooit op het idee kunnen brengen dat ik twee dagen verder een bericht moet lezen dat je er niet meer bent. Dit komt idd als een immense schok over. In de bloei van je leven en natuurlijk is het eerste dat in je opkomt “waarom?”. Rust zacht Lieve

Shanisha Noermohamed

~ Preshila S. ~

Kijk naar de video onder de foto.

[quads id=1]

overleden Nickerie

Zij was oud leerling van de Bueno Bibazschool en zat op de SGN/ Havo.
Bekijk hier een mooi lied voor haar:

Rest in peace Shanisha….😔
Jij weet waarom……
Het heeft me zo geraakt….😔😔😔
Zo jong….😔😪
Don’t jugde her people..RIP

Foto’s binnengekomen via Facebook
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.
Tags: beri overleden Paramaribo Suriname uitvaart Nederland Amsterdam familie kinderen moeder vader