Anoniem: Is verdachte Franklyn Hart wel op een eerlijke manier doodgegaan? ~ Suriname

overleden Suriname

Suriname,

Onderstaande brief hebben we anoniem binnengekregen. Het is afkomstig van een kennis van de onlangs overleden verdachte Franklyn Hart uit Suriname.

[quads id=1]

Politie Suriname

Hij had een politieagent neergeschoten. De politie wist hem te arresteren maar tijdens de arrestatie waren ze genoodzaakt schoten te lossen. Franklyn overleed in het ziekenhuis te Paramaribo aan zijn verwondingen.

Beste mensen,

Ik heb een probleem. Een kennis van ons is door de politie in Suriname neergeschoten

[quads id=1]

Nadat hij waarschijnlijk op de politie heeft geschoten en nadat hij een overval had gepleegd. Jullie denken direct van , ja zo hoort het. Er is geen politie Onderzoek geweest en hij heeft al een strafblad, dus niemand staat aan zijn kant. Ik begrijp het en ook Ik word moe van al die roofovervallen in Suriname. Als alles klopt had de politie geen keuze dan die man in zijn been te schieten.
Tot hier is er niets aan de hand( als alles Klopt).

Hoe kun je een kennis zijn?

Sommige denken: “ hoe kan zo iemand een kennis van je zijn” en Ik denk waarom niet. Hebben wij alleen geweldige, succesvolle, maatschappelijk geslaagde kennissen en familie leden? Heel fijn als je in die positie bent, maar jammer genoeg geldt dat niet voor een iedereen. Veel families hebben ergens een nicht, neef die voor het slechte pad kiest.

[quads id=1]

Ok, dan wordt zo iemand “ terecht” geschoten, want ja je blijft af van de politie.
overleden Suriname

Beelden zonder kleding

Vervolgens verschijnen er overal beelden zonder kleding van deze man op social media. Hoe kan de politie toestaan dat er gefilmd wordt. Vindt men niet dat deze man als mens recht heeft op zijn waardigheid. Waar is het moraal van dit land gebleven. Vervolgens gaan de foto’ s door zoveel fb pagina’s en Ik denk, waarom doe je dat. En de comments erbij. Heel Suriname gaat op de stoel van God zitten en de verwensingen zijn niet mals.

Zijn ze God?

Je hoort nergens dat journalisten en of leden van de assemble vragen stellen. Het is een crimineel, dus alles mag. Hoe kan men zo ver gezonken zijn. Hoe kan het dat hij zo wordt gepresenteerd en plaatsen we foto’s van een bebloede naakte man op fb.
Vervolgens wordt deze man met de ambulance zonder infuus afgevoerd. Hebben de artsen en verpleegkundigen geen eed afgelegd, dat ze voor iedereen die zorg nodig heeft zullen zorgen. Ik schat het bloedverlies in de kleren en in die Vak van de politieauto( zie fb foto’s op zeker 2 liter en verder zie Ik een gezwollen been waar ook aardig wat bloed in zit.Waar is onze zorgplicht. Wordt er een andere eed afgelegd in Suriname.

Zorgplicht in Suriname

Ook op de spoedeisende hulp in  wordt er niet direct naar het infuus gegrepen. Wat er de twee dagen daarna is gebeurd is voor de familie een raadsel. Op zondagavond leest de familie in de waretijdonline dat hij is overleden.

[quads id=1]

Omdat hij een “crimineel “is, hoeft de familie niet te worden ingelicht.

Opvoeding voor onze kinderen

Ik schrijf dit niet om zijn “ crimineel” gedrag goed te praten , maar om op te komen voor een menswaardige behandeling voor iedereen, ongeacht ras, achtergrond of wat dan ook. Is dit de opvoeding die wij aan onze kinderen geven. Zijn wij rechter, God en bepalen wij wie wel goed genoeg is voor een menselijke behandeling. Let op: een keer is het uw zoon of dochter, die misschien onterecht ergens van beschuldigd wordt en dan zo een behandeling krijgt.

Afkeuren

We moeten dit afkeuren en onze kinderen opvoeden met gezonde waarden en normen. Suriname wat ben je diep gevallen! Parlement, ministers, journalisten “ sta op “en geef een goed voorbeeld!!

(Dit zijn binnengekomen verhalen. Dus de mening van iemand anders en niet de mening van FAMILIENIEUWS. Houden jullie daar aub rekening mee)

Eerder berichten:

[quads id=1]

Video- Politiebericht – Verdachte Franklin Hart overleden in ziekenhuis Paramaribo

Moordenaar die op politieagent schoot. Nu zelf overleden in het ziekenhuis ~ Suriname

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.