Overleden – Onze lieve moeder Georgine Walcott – Wijnaar Paramaribo – Onverwacht

overleden Paramaribo

Paramaribo,

Je was het leven niet moe, maar je lichaam was eraan toe. Je was een fijn mens, jij die altijd gaf zonder iets terug te verwachten. Jij die er altijd was om voor ons klaar te staan. Jij blijft in ons voortbestaan ook al valt ’t zwaar om zonder jou door te gaan.

[quads id=1]

Georgine Hilleouise Walcott – Wijnaar

Geboren Paramaribo 2-6-1934
Overleden Onverwacht 16-10-2018

Hierbij maken de families Walcott & Wijnaar bekend dat op 16 oktober 2018 van hun is heengegaan hun liefhebbende en zorgzame moeder mevrouw Georgine Hilleouise Walcott Wijnaar geboren op 02 juni 1934, te Paramaribo.

Georgine was woonachtig te Onverwacht in het district Para. Zij was getrouwd met wijlen Franklin Walcott en moeder van: wijlen Veronica Walcott, wijlen Wensley Walcott, wijlen Reggy Walcott, Kenneth Walcott, Walter Walcott, Ramon Walcott, Felitia Walcott, John Walcott, Gregory Walcott en Franklin Walcott.

Georgine is jaren lotenverkoopster geweest in de Jodenbredenstraat tegenover de Centrale martk, te Paramaribo.

De uitvaart vindt plaats op zaterdag 27 oktober 2018.
Voorafgaand een rouwdienst om 15.30 u in de aula van Hodie Mihi Cras Tibie aan de Dokter Sophie Redmondstraat te Paramaribo
Om 5 uur wordt ze ten grave gedragen aldaar.
Gelieve fleurige kleding aan te doen

Rust zacht lieve moeder, moge uw ziel in vrede rusten.

[quads id=1]

overleden Paramaribo

Namens de nabestaanden:
Familie Walcott

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.
Tags: beri overleden Paramaribo Suriname uitvaart Nederland Amsterdam familie kinderen moeder vader