Iwan uit Suriname heeft ‘het’ jarenlang gedaan met het 9-jarige zusje van zijn vriendin

HIV Suriname

Suriname ~ Verdachte misbruikte schoonzusje vanaf haar 9de jaar. In de zedenzaak waarin de verdachte Iwan D. terechtstaat, heeft de kantonrechter een agente gehoord.

[quads id=1]

Iwan uit Suriname

Zij had gedurende het onderzoek de verdachte verhoord. Bij deze agente heeft de verdachte bekend c.q. toegegeven dat hij zijn schoonzus vanaf haar 9e jaar intiem heeft misbruikt. Op de zitting kwam de verdachte echter hierop terug en verklaarde dat hij nimmer de leeftijd van 9 heeft genoemd, maar 13 jaar.

[quads id=1]

Vanaf haar 13de jaar

Aan deze verdachte wordt het verwijt gemaakt dat hij het minderjarig meisje in de periode, gelegen tussen 1 januari 2006 tot en met 13 augustus 2008, telkens en opzettelijk heeft misbruikt. Het slachtoffer is thans 20 jaar oud. De zaak kwam aan het rollen toen het meisje haar moeder vertelde dat de verdachte, die een relatie heeft met haar zus, ook een relatie met haar wilde.

Hij blijft opgesloten

[quads id=1]

Paramaribo SurinameDe moeder confronteerde de verdachte daarmee. De verdachte ontkende in eerste instantie. Later kwam hij terug op zijn verklaring en het blijkt dat hij het meisje jaren heeft misbruikt. Officier van justitie Shanta Mahadew zal op de volgende zitting met haar strafvoorstel komen. Iwan blijft tot dan aangehouden.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.