Inbrekers dwingen 77-jarige vrouw tot orale omgang en mishandelen haar ~ Suriname

politie Paramaribo

Suriname ~ Rinaldo K. uit Suriname is veroordeeld tot veertien jaar gevangenisstraf voor intiem misbruik, bedreiging, poging tot doodslag en diefstal. Zijn medeplichtige, Rinaldo A., kreeg elf jaar.

[quads id=1]

Gevangenis Suriname

“Dit zijn zeer ernstige strafbare feiten. U heeft op brute wijze inbreuk gepleegd op de integriteit van weerloze vrouwen”, zei rechter Siegline Wijnhard aan het duo. De mannen, twintigers, hebben in februari 2017 een 77-jarige vrouw intiem misbruikt in Domburg te Suriname. Zij verschaften zich toegang tot haar huis door enkele shutters kapot te slaan. Het gezicht van de bejaarde vrouw is tegen de vloer gedrukt en zij is met de dood bedreigd. Terwijl Rinaldo K. het slachtoffer in bedwang hield, ging Rinaldo A. op zoek naar geld.

[quads id=1]

Bejaarde vrouw

De buit van SRD 150 was te klein, vonden de mannen. Daarom hebben zij de vrouw zwaar mishandeld en intiem misbruikt. Ook dwongen zij haar tot orale omgang. Het duo heeft de vrouw badend in haar bloed achtergelaten. De verdachten maakten meer slachtoffers: vanaf midden 2017 hebben zij een andere vrouw zeker vier keer intiem misbrpuikt en met de dood bedreigd.

Schuld bewezen

Bij die strafbare feiten bedekten de mannen hun gezicht met truitjes om niet herkend te worden. Het tweetal heeft schuld bekend tijdens het vooronderzoek, maar is op de zitting teruggekomen op hun verklaring. Uit een rapport van het laboratorium is gebleken dat de mannen schuldig zijn.

[quads id=1]

vrouw Suriname
Voorbeeldfoto van Samachar Nama

De twee verdachten hebben ook op meerdere momenten gestolen. Zo heeft Rinaldo K. in september 2016 geld en dranken weggenomen uit de bar van de Domburg Sportbond. Verder heeft hij samen met Rinaldo A. een schaap gestolen op 20 februari 2017.

Toch minder straf

Hoewel de verdachten een ander verhaal vertellen, acht Wijnhard de feiten bewezen. Ze heeft rekening gehouden met het feit dat de mannen voor het eerst in de gevangenis zijn beland. Officier van justitie Shanta Mahadew had vijftien om twaalf jaar geëist.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.