Video – 2 bolletjesslikkers uit Suriname aangehouden op de Bahama’s

drugs suriname

Suriname ~ Mannen uit Suriname beweren cocaïne uit wanhoop te hebben gesmokkeld. Wanhopigheid zorgde ervoor dat twee mannen uit Suriname ermee instemden om hier in de Bahama’s cocaïne te smokkelen.

[quads id=1]

Mannen uit Suriname

Lerby  27, en Robert 35, beide afkomstig uit Paramaribo, Suriname, pleitten schuldig aan beschuldigingen van drugsbezit door plaatsvervangend hoofdmagistraat Subusola Swain.

drugs suriname
Politieagenten begeleiden Lerby en Robert gisteren naar de rechtbank. foto van TORRELL GLINTON. Foto van The Nassau Guardian

[quads id=1]

Naar het ziekenhuis

Beide mannen werden gearresteerd op Lynden Pindling International Airport op 16 oktober na een Caribbean Air-vlucht. Vanwege hun verdachte gedrag arresteerden de officieren hen op verdenking van drugsbezit. Daarna werden ze meegenomen naar het ziekenhuis voor röntgenfoto’s.

Lerby heeft 62 met cocaïne gevulde bolletjes uitgepoept. En Robert passeerde 105. Via de Nederlandse tolk, Saskia D’Aguilar, bekende beide mannen schuld.

Toeristen heeft ontmoet

Lerby erkende dat het smokkelen van de drugs stom was, maar hij deed het uit wanhoop omdat het economisch vreselijk slecht gaat in Suriname. Ook zei hij dat hij een kind had en een tweede verwachtte. Robert zei dat hij een aantal toeristen ontmoette die hem $ US10.000 beloofden als hij de drugs smokkelde.

Moeder met borstkanker

Hij zei dat hij zich wilde terugtrekken nadat hij met vrienden en familie had gesproken, maar de smokkelaars dreigden hem te doden als hij niet meewerkte. De jongen uit Suriname  zei dat zijn moeder geld nodig had voor borstkankeroperaties en dat hij onlangs zijn zus door de ziekte was verloren.

Bekijk hier een video erover:

[quads id=1]

Bron: The Nassau Guardian
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.