24-jarige bromfietser overleden. Al 63 verkeersdoden in Suriname

overleden Suriname

Suriname ~ Bromfietser na verkeersongeval in ziekenhuis overleden; verkeersbarometer naar 63. De 24-jarige bromfietser Wiresh Budhoo is op maandag 22 oktober in het Mungra Medisch Centrum overleden.

[quads id=1]

Bromfietser Suriname

Wiresh was op zaterdag 20 oktober betrokken bij een verkeersongeval op de D.C. B.J. Parabirsinghweg in het district Nickerie. De wetsdienaren van het ressort Nieuw Nickerie deden na de melding van het verkeersongeval de locatie aan.

Bij aankomst werd het slachtoffer met een verwonding aan het hoofd en schaafwonden in zijn gezicht op het wegdek aangetroffen. Onderzoek wees uit dat de bromfietser over voornoemde weg reed.

[quads id=1]

Hoge snelheid
overleden Suriname
Foto binnengekomen via Facebook

Ter hoogte van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM) moet hij vermoedelijke met een hoge snelheid over één van de hoge drempels zijn gereden. Hij kwam hierdoor te vallen. De bromfietser werd per ontboden ambulance afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum, waar hij op 22 oktober het leven liet.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Wiresh afgestaan aan de nabestaanden. De verkeersbarometer staat met het overlijden van deze bromfietser landelijk op 63.

Politie Nickerie

[quads id=1]

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Ongevallen Dienst van de Politie in Nieuw Nickerie.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.