Moordenaar die op politieagent schoot. Nu zelf overleden in het ziekenhuis ~ Suriname

overleden Suriname

Suriname ~ De 34 jarige verdachte Franklyn H. is zondagavond aan zijn verwondingen in het ziekenhuis overleden. Franklyn H. had schotverwondingen opgelopen tijdens zijn aanhouding vrijdagochtend aan de Martin Luther Kingweg te Suriname.

[quads id=1]

Ziekenhuis Suriname

De verdachte was eerder veroordeeld voor moord. In 2007 werd een man aan de Kankawastraat in het ressort Livorno door Franklyn doodgeschoten. Hij kreeg hiervoor 12 jaren gevangenisstraf maar kwam eerder in vrijheid.

overleden Suriname
foto van P. Koemar. Let op Foto kan zeer schokkend overkomen.

Franklyn en nog drie anderen waren vrijdagochtend betrokken bij een beroving in het ressort Houttuin. Een jachtgeweer werd tijdens de beroving buitgemaakt. Een alerte burger stelde een politieagent op een motorfiets aan de Martin Luther Kingweg op de hoogte dat Franklyn, die over die over de genoemde weg liep, betrokken was bij een beroving aan de Vredenburgweg Serie-B.

[quads id=1]

Schoot op politie

De agent besloot Franklyn staande te houden maar de verdachte opende het vuur op de politie. De agent kreeg vier schoten in zijn benen en werd per ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. Franklyn werd twee uren later in de omgeving van de Warakoeweg gesignaleerd en aangehouden.

[quads id=1]

 

Nog 3 verdachten

Tijdens de aanhouding liep hij schotverwondingen op. Een vuistvuurwapen en een jachtgeweer die langs de Martin Luther Kingweg werden aangetroffen zijn in beslag genomen door de politie. Aan de aanhouding van de drie andere verdachten wordt hard gewerkt.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.