Video – Overleden – Mijn lieve man, maatje en vader Roy Mac Donald

Suriname overleden

Suriname ~ Suripop winnaar, componist, liedjesschrijver en oud geschiedenis leraar Roy Mac Donald uit Suriname overleden.

[quads id=1]

Mijn lieve man, maatje en geestelijke coach is niet meer. Gistermiddag is hij na een kort ziekbed rustig ingeslapen. De Heer heeft hem naar huis geroepen. Zijn liefde, onze gezellige gesprekjes, het samen lachen en boven alles de Here dienen, ik zal het zo missen. Roy, bedankt voor die prachtige jaren dat ik je vrouw mocht zijn.
Je bent nu veilig bij Jezus.

~ Karin ~

Gelieve geen rouwbezoek aan huis. Verdere mededelingen volgen nog.

Bekijk onder de foto het bericht van zijn zoon Raoul:

[quads id=1]

Suriname overleden
Foto binnengekomen via Facebook

Mijn vader kon veel dingen goed, maar mooie liedjes maken was waar ik hem het meest om bewonderd heb. Een paar van de mooiste songs die ik ken heeft MIJN vader geschreven, en daar ben ik enorm trots op. Het geluid is wat zacht en slecht, omdat ik ze vanuit een verkreukelde reel-to-reel opname heb “gered” een aantal jaren geleden, maar luister goed en enjoy.

Waka bun lieve Pa. You’re home. Ik zal je missen.

~ Raoul ~
Video:

[quads id=1]

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.