Politiebericht – Overleden bromfietser door onbekende persoon achtergelaten ~ Suriname

overleden Suriname

Suriname ~ Bromfietser overleden; sporen m.b.t de aanrijding weggemaakt. Twee zwaar gewonde bromfietsers zijn vanochtend, zondag 21 oktober, door tot nog toe onbekende personen, overgebracht en achter gelaten bij een medisch centrum te Brownsweg in het district Brokopondo Surina me.

[quads id=1]

Bromfietser Suriname

Toen de politie van Brownsweg bij het centrum arriveerde troffen zij het lijk van de 32-jarige bromfietser Sercinio,Vrede aan. Ter plaatse troffen zij ook de 14-jarige bromfietser A.F. aan. Hij heeft onder andere een armfractuur opgelopen en was moeilijk aanspreekbaar. Inmiddels is hij ter verpleging opgenomen in het Academisch ziekenhuis in Suriname.

[quads id=1]

AZP Suriname

De aanrijding tussen deze bromfietsers heeft plaats gevonden op de Brownsweg ter hoogte van het dorp Wakibasoe-3. Het is voor de politie vooralsnog onduidelijk hoe de aanrijding plaats vond dit vanwege het feit, dat tot nog toe onbekende personen de bromfietsen van de straat hadden weggehaald en verstopt in het dorp Wakibasoe-3.

Hoe komen ze daar?

Niemand zou weten wie de bromfietsen verplaatst heeft en vervolgens in het dorp bewaard heeft. Men zou ook niet weten wie de personen zijn die de gewonden overgebracht hebben naar het medisch centrum.

[quads id=1]

Ongeveer een jaar geleden was een bromfietser ook op de Brownsweg, ter hoogte van het  dorp wakibasoe-1, onder een auto terecht gekomen en overleden. Naderhand zou blijken dat hij een illegale race wedstrijd op de weg hield met een andere bromfietser. Hij kwam op een gegeven moment op de weg te vallen en werd door een toevallig passerende autobestuurder overreden.

1 jaar geleden

In dat geval was de bromfiets ook van de weg gehaald en in het dorp bewaard. Door de verandering van de weg situatie na een aanrijding en /of het weg maken van sporen na een aanrijding wil men het politie onderzoek waarschijnlijk dwarsbomen.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.