Politiebericht – Man doet aangifte van mishandeling en poging tot ontvoering ~ Suriname

politie Paramaribo

Man kort na gijzeling uit voertuig gesprongen. Een manspersoon is op donderdag 18 oktober door drie bij hem onbekende mannen op zijn woonadres gegijzeld.

[quads id=1]

Gijzeling in Suriname

Het slachtoffer rende op die zelfde dag met bloot bovenlijf het politie bureau van het ressort Lelydorp binnen. De man was volkomen in de war en kon niet uit zijn woorden komen. Toen hij door de politieambtenaren tot rust was gebracht, werd hij verhoord.

Op zijn erf

[quads id=1]

Hij verklaarde dat hij zich op die bewuste ochtend op zijn perceel bevond. Op een bepaald moment reed een roodgelakte auto zijn perceel op waarin drie mannen zaten. Een man stapte uit de wagen liep hem tegemoet en vroege hem op brute toon waar de drugs was die hij van zijn baas genomen had. Voordat het slachtoffer kon reageren werd hij onder dwang en bedreiging in het voertuig gesleurd. Hierna reden de drie mannen met hem in de richting van het politiebureau Lelydorp. Onderweg werd hij door de mannen mishandeld en met de dood bedreigt.

Mishandeld en berdreigd

Ter hoogte van de eindhalte van de PL-lijnbussen te Lelydorp, keerde een PL-bus op de weg, waardoor de bestuurder van de rode auto genoodzaakt was te stoppen. Op dat moment zag het slachtoffer kans uit de auto te springen, waarna hij regelrecht naar het politiebureau rende.

[quads id=1]

De politie stelde gelijk een onderzoek in en op camerabeelden van omliggende bedrijven werd het voertuig in beeld gebracht. De zaak werd toen overgedragen aan de recherche van regio Midden.

Auto gevonden

Wetsdienaren van recherche Midden Suriname hebben met assistentie van collega’s van het Arrestatie Team de 34-jarige Bryan A. en 38-jarige Virol A. in beeld gebracht en aangehouden voor onder andere vrijheidsberoving. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn beide mannen in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van de derde verdachte wordt gewerkt.

Ze zijn opgesloten

[quads id=1]

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn beide mannen voor onder andere in verzekering gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.